Wallmans rykker til AKKC
10/01 2019

Wallmans rykker til AKKC

– Wallmans og vi har over en periode haft tætte udviklingsmøder, ligesom vi har besøgt flere Wallmans shows i Skandinavien for at få en fornemmelse for mulighederne her i Aalborg. Og det hele har nu resulteret i, at Wallmans on Tour spiller i AKKC hele otte gange i november og december med et juleshow, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Kontrakten med Wallmans on Tour 2019 betyder dermed også, at den mangeårige Aalborg Vinterrevy ikke kommer på plakaten i 2019.

– Det er naturligvis med et stænk af vemod, vi siger farvel til Aalborg Vinterrevy, som har været et stort aktiv for både AKKC og Aalborg. Vi kunne imidlertid ikke lade denne store mulighed gå fra os med en kontrakt med Wallmans, som står så stærkt for den gode showoplevelse. Vi tænker, at mange, mange nordjyder kender til Wallmans spændende koncept og har måske været i Cirkusbygningen og opleve det høje underholdningsniveau og den helt specielle oplevelse som Wallmans er kendt for, siger Nicolaj Holm.

Administrerende direktør i Wallmans, Dorthe Fryd Ekelin siger om det nye samarbejde med AKKC:

– Gennem tiden har vi fået mange forespørgsler fra vores jyske gæster, der ville høre, om vi ikke snart kom til Jylland. Da muligheden for et samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center bød sig, besluttede vi os for at lave et Wallmans on Tour, som er et show specielt sat sammen til Aalborg – en eksklusiv turnéoplevelse. Aalborg Kongres & Kultur Center er et oplagt sted til at løfte konceptet Wallmans on Tour i Danmark. Wallmans i Cirkusbygningen har haft mere end 1 mio. gæster fra hele landet, og vi glæder os nu til samarbejdet med AKKC og til at give alle nordjyderne en forrygende Wallmans-oplevelse.

Wallmans Christmas show kan opleves i AKKC fredage og lørdage fra 15. november til og med 7. december, og billetsalget begynder torsdag den 7. februar.