Wallmans er Danmarks største medrivende julefest
29/04 2021

Wallmans er Danmarks største medrivende julefest

Modtagelsen af det unikke show i Aalborg var i 2019 overvældende. Publikum elskede at opleve en helt ny type julefrokost af højeste karat og for alle. Et dinnershow, hvor topklasseunderholdning med artister, sangere og dansere løfter taget i Europahallen, og sådan bliver det også i 2021, hvor der er lagt op til den ultimative feststemning!

Wallmans juleshow vil tage dig med på en magisk og helt igennem musikalsk rejse, der blandt andet byder på de største hits fra legender som Tom Jones, Elton John, Lionel Richie og Rolling Stones. Glæd dig også til et festfyrværkeri af et Eurythmics-medley, en smuk hyldest til Disney med gigahits fra Aladdin og Beauty and The Beast og ikke mindst en fejring af kærligheden til tonerne af bl.a. Beyoncé og Bruno Mars.

Alle sejl er sat til for at skabe en julefrokost, som publikum sent vil glemme, og julestemningen når helt nye højder med en perlerække af kendte og elskede julehits: ”Santa Claus is Coming to Town”! Juleshowet kulminerer med en bragende Queen-finale, der gør det umuligt at sidde stille til ”We Will Rock You”.

Når den helt store fællessang er trampet på plads, er dansegulvet glohedt og lokalet bliver omdannet til Night Club stemning med en DJ, der kommer til at spille al den musik, festdeltagerne ikke kan sidde stille til.

Så gør klar til et brag af en julefrokost! Saml kollegaer, familie eller venner til en forrygende aften fyldt med verdensmusik, forførende dans og nervepirrende akrobatik fra to scener.

Billetter til Wallmans Christmas Show i AKKC/Europahallen er i salg. Showet har premiere torsdag den 18. november og spiller derefter fredage og lørdag til 11. december. Pris pr. billet for show, 4-retters menu og afterparty er 930 kr. inkl. gebyr. Drikkevarer kan tilkøbes i form af show- eller helaftenspakke til hhv. 330 kr. og 450 kr. inkl. gebyr. Yderligere info og køb i Billetkontoret tlf. 9935 5566 (hverdage kl. 10-14), her og via ticketmaster.dk.