Village People med koncert i Aalborg
19/09 2022

Village People med koncert i Aalborg

De legendariske 70’er ikoner Village People tager publikum med direkte tilbage til dansegulvet på den berygtede disko-natklub Studio 54, hvor kendte og prominente navne i 70’erne slog sig løs til den lyse morgen.

Village People har pakket kufferten med alle de største hits, når de tager turen til Aalborg lørdag 15. april kl. 20, og omdanner Aalborghallen til den vildeste diskofest.

Aftenen byder på hits som Y.M.C.A., In The Navy og Macho Man, som publikum med garanti kan skråle med på – og danse til.

Diskogrundlæggeren ved roret
Bandet, som tog deres navn fra New York-kvarteret Green Village, havde sin storhedstid i 70’erne, hvor de opnåede en status som ikoner indenfor det homoseksuelle miljø.

De var særligt kendt for de individuelle karakterer med de velkendte kostumer og deres livlige og catchy melodier – som stadig hænger ved den dag i dag.

Når Village People gæster Aalborg, bliver det med bandets sidste originale medlem i front. Victor Willis var både grundlægger af Village People og medsangskriver på de fleste af bandets store hits.

Som forsanger, og kendt for sin udklædning som enten politimand eller søofficer, har han fra start været frontfigur i det populære band. Og det bliver derfor helt unikt, når han endnu en gang står ved roret til koncerten i Aalborg. Her har han et fuldt band med, og de leverer en kæmpe diskofest, så publikum kan godt begynde at friske op på alle de velkendte Y.M.C.A.-dansetrin.

Billetter til Village People lørdag d. 15. april 2023 kl. 20:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 500 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study. Koncerten er arrangeret af City Concerts.