Verdensstjerner synger julen ind
04/11 2021

Verdensstjerner synger julen ind

Når sprøde og skønne juletoner fra 24. november lyder fra De Syngende Juletræer i Kildeparken, så er det en helt enkel og meget stemningsfuld opladning til julen, som Aalborg Kongres & Kultur Center igen tilbyder som det store kulturhus’ helt egen julegave til aalborgensere, nordjyder og turister.

Julesange du kender
Beyonce, Maroon 5, Mariah Carey, Paul Simon, Backstreet Boys, Stevie Wonder, Rod Stewart, Sting, Bryn Terfel, Oscar Petersson, Tom Jones, Andrea Bocceli og Randy Crawford, har alle tre ting til fælles – de er store verdensstjerner, har givet en AKKC-koncert i Aalborg, og har deres eget træ med tilhørende musikstander, som i løbet af året spiller nogle af deres mest kendte numre.

Men når vi når 24. november, skiftes musikken ud med et af kunstnerens mest kendte julenummer. I alt er der 65 kunstnere ud af 95 kunstnere i Kildeparken, som AKKC kan præsentere julemusik af.

Adventssøndage med levende lys
I et samarbejde med Aalborg kommune bliver der de 4 advents-søndage om eftermiddagen tændt ca. 350 levende lys op omkring De Syngende Juletræer. Og kommer man ikke i julestemning af det, så kan man lige så godt sætte sig hen i et hjørne, og vente på det hele er ovre.

For synet af de mange levende lys og de mange julemelodier der flyder ud i Kildeparken, findes ikke noget steds i Danmark eller hele verden for den sags skyld.

Samlingspunkt for alle aldre
Uanset hvilken alder man har, er der julehygge-garanti for såvel børn, unge, voksne og de ældre i familien, når man kredser rundt blandt de mange træer, og sætter øret på max. indtag for at lytte til, hvilken julemelodi der strømmer ud fra musikstanderen.