Verdensstjerner i FIFA og Counterstrike med på STARCADE
27/06 2018

Verdensstjerner i FIFA og Counterstrike med på STARCADE

August ”Agge” Rosenmeier spiller i dag som professionel på et af verdens bedste FIFA hold i England, Hashtag United, og han gæster STARCADE fredag og lørdag. Han er blevet verdensmester i FIFA både i 2014 og 2016. Fredag er han også en del af åbningsceremonien, hvor borgmester Thomas Kastrup-Larsen og rådmand for kultur og sundhed, Mads Duedahl åbner STARCADE med en herredyst i FIFA. Men både fredag og lørdag kan spille mod ham, og søndag venter der showkampe mod andre verdensstjerner inden for FIFA.

– Jeg får en del sus og adrenalin af at spille på så højt niveau. Man spiller med stor intensitet og nerver, hvilket ligestiller FIFA med rigtig sport på mange parametre. Lige siden jeg så, at der var VM i FIFA i 2010 har jeg altid drømt om at løfte trofæet – for den sags skyld bare at deltage i et VM var en kæmpe drøm for mig. Derfor var det en kæmpe forløsning at blive den første danske verdensmester i fodbold i 2014 i Rio, Brasilien, fortæller August ”Agge” Rosenmeier.

”Agge” har familiære rødder i Aalborg, hvor Rosenmeier-familien er bredt kendt inden for erhvervskredse, bl.a. hans morfar Jørn Rosenmeier, der i mange år var administrerende direktør i Rosenmeier Electronic.

CS:Go Pimp klar
En anden verdensstjerne inden for Counterstrike nemlig CS:GO-stjernen Jacob ‘Pimp’ Winneche fra Aalborg bliver også en del af STARCADE. Pimp lever i dag, efter år som professionel spiller, som ekspert og YouTuber og streamer for det store amerikanske CS:GO hold Dignitas. Derudover bliver han også ofte brugt af tv bl.a. DR3 som kommentator og analytiker på de store internationale e-sport turneringer, ligesom han rejser verden rundt for at være på live som ekspert og kommentator på turneringerne.

Pimp er selv et levende bevis på, at spil i drengeværelset kan føre til store ændringer i livet både mth. fokus på den sundhed og motion der skal til for at være toptunet som spiller, og på den store personlige udvikling man skal igennem med for at blive professionel topspiller på de store hold.

Udover det travle job som ekspert, har Pimp også udviklet sin egen designlinje, som han med stor succes sælger til spilinteresserede verden over. Pimp har cirka 200.000 følgere på sine forskellige sociale medieplatforme.

På STARCADE vil man kunne møde begge verdensstjerne face to face, spille mod dem, og høre dem fortælle om deres professionelle karrierer og høste af deres viden både inden for CS:GO og FIFA.