Mariah Carey afslører europæiske datoer for Caution World Tour
05/02 2019

Mariah Carey afslører europæiske datoer for Caution World Tour

Den internationale sangerinde og sangskriverlegende, Mariah Carey, har i dag offentliggjort, at hun bringer sin kommende Caution World Tour til Europa, hvor hun indtager den pretigefyldte Royal Albert Hall med 3 koncertaftener i træk.

Herefter gør hun stop i Paris, Hamborg, Aalborg, Barcelona, Bordeaux og Amsterdam. Offentliggørelsen kommer som opfølgning på udgivelsen af hendes anmelderroste 15. studiealbum, Caution.

Honey B. Fly er det officielle Mariah Carey fan community. Legacy-medlemmer af Honey B. Fly vil være de første til at modtage adgang til billetsalget, som for dem begynder tirsdag 5. februar kl. 10.

Fans kan allerede købe et Honey B. Fly Live Pass i dag, hvilket giver dem adgang til det eksklusive Mariah Carey billetsalg, mulighed for at modtage nyhedsbreve fra Mariahcarey.com, særlige tilbud, konkurrencer og et gratis medlemskab til Honey B. Fly – det officielle fanc ommunity. Fans som allerede er registreret, behøver blot at opgradere deres konto med et Honey B. Fly Live Pass på mariahcarey.com.

Det officielle billetsalg begynder fredag 8. februar kl. 10 på akkc.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk og i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99355566.

Om Mariah Carey
Mariah Carey er den bedst sælgende kvindelige artist i verden med mere end 200 mio. solgte albums og 18 Billboard Hot 100 nr. 1 singler (17 selvskrevne sange), hvilket er mere end nogen anden soloartist i historien.

Mariah er sangerinde, sangskriver og producer, og hun er blevet belønnet med flere Grammy Awards, et utal af American Music Awards, Billboard’s ”Årtiets artist” pris, World Music Award for at være årtusindets bedst sælgende kvindelige sangerinde, og BMI’s Icon Award for hendes enestående succes som sangskriver.

Mariah Carey er så sandelig en skabelon på en moderne popstjerne. Hendes stemme har en rækkevidde på fem oktaver, hun er en unik sangskriver og har derudover også et unikt talent til at producere.

Mariahs løbende indflydelse på musikindustrien efterlader også uforglemmelige aftryk på verden.

Hun er også kendt fra filmverdenen, hvor hun blandt andet er kendt for sin rolle i filmen WiseGirls, hvor hun spillede overfor Oscarvinderen Mira Sorvino og Melora Walters.

I 2009 blev Mariah Carey belønnet med The Breakthough Performance Award på Palm Springs Internation Film Festival for hendes anmelderroste rolle i Lee Daniels hitfilm Precious. Mariah var derefter også med i Lee Daniels’ The Butler fra 2013.

Mariah har brugt meget tid og energi på en lang række velgørende sager, som står hendes hjerte nær. Heriblandt Save The Music, Make-A-Wish Foundation, World Hunger Relief og Elton Johns AIDS Foundation.

Hun yder også stor støtte til velgørenhed for børn, både nationalt og internationalt. Hun har blandt andet også skabt Camp Mariah i samarbejde med Fresh Air Fund. Camp Mariah giver bybørn en mulighed for at udforske karriereudvikling.

Mariah Carey er repræsenteret af Roc Nation, UTA og Imprint PR.
www.mariahcarey.com