Verdenskendte Michael McIntyre vender retur til Aalborg
24/05 2023

Verdenskendte Michael McIntyre vender retur til Aalborg

Meget er sket i løbet af de fire år, der er gået, siden Michael McIntyre sidst lagde vejen forbi AKKC i Aalborg tilbage i 2019. Nu er han heldigvis mere end klar til at gøre grin med det hele i sit nye show MACNIFICENT, som han går på AKKC’s store scene med torsdag 7. december kl. 20.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien, men en af de største komikere i verden. Han er særligt kendt for sin satiriske tilgang til tilværelsens små og finurlige almindeligheder, som alle kan spejle sig i.

Derudover er han vært på to af BBC’s mest succesfulde underholdningsshows, det kendte og BAFTA-vindende show Michael McIntyre’s Big Show samt TV-programmet The Wheel.

Verdensklasse stand-up
Michael McIntyres seneste verdensturné Big World Tour lagde vejen forbi Aalborg og København i 2019. Det populære show slog imponerende rekorder og solgte over 4 millioner billetter på tværs af kloden. Publikum i AKKC var særdeles begejstrede, og det var anmelderne også. De belønnede McIntyre med intet mindre end 5 og 6 stjerner for showet.

Nu vender den ikoniske komiker endelige tilbage, og der er endnu en gang garanti for, at Michael McIntyre får publikum til at trille ned af stolene af grin, når han på ægte McIntyresk vis finder glæden, og ikke mindst det hysterisk morsomme, i alt vanviddet omkring os.

Grineren Syngende Træ
Da Michael McIntyre gæstede Aalborg sidst, blev han den 95. internationale verdensstjerne, der plantede et træ i parken med De Syngende Træer i Kildeparken. Træet giver en lille forsmag på, hvad der er i vente, når den populære komiker indtager AKKC til december med masser af charme, lune og lårklaskende sjovt stand-up.

Når man trykker på knappen ved standeren med lyd ved træet, kan man nemlig lytte til en af Michael McIntyres sjove jokes og derved få sig et godt grin i det fri.

Billetter til Michael McIntyres show MACNIFICENT torsdag 7. december 2023 kl. 20.00 i AKKC/Aalborghallen sættes i salg tirsdag 30. maj kl. 09.00 og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetpris inkl. gebyr er O: 875 kr., A: 675 kr., B: 575 kr., C: 475 kr., D: 405 kr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50 % rabat til studerende.