Verdensberømt filmklassiker opføres i dansk musicalversion
26/10 2021

Verdensberømt filmklassiker opføres i dansk musicalversion

“Big mistake. Big. Huge. I have to go shopping now”– er blot én af de berømte replikker fra adskillige legendariske scener i den højtelskede romantiske komediefilm, der nu rammer Danmark som musical for første gang.

Den anmelderroste musicalproduktion, Pretty Woman, kan opleves i AKKC efteråret 2022, hvor fans både kan se frem til et genhør med det udødelige klassiske soundtrack af samme navn og en masse nye numre skabt af rockikonet Bryan Adams.

Musicalstjerner i hovedroller
Det er erfarne musical-kræfter, der går i Julia Roberts og Richard Geres fodspor, når Pretty Woman The Musical spiller i AKKC.

Den kyniske mangemilliardær, Edward Lester, spilles af en af Danmarks førende musicalstjerner, Tomas Ambt Kofoed, der har brilleret i en lang række af de største roller i store musicalproduktioner, som Grease, West Side Story, Beauty and the Beast, Les Misérables og The Phantom of the Opera.

Den smukke, rå og impulsive Vivian spilles af stortalentet Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, der har medvirket i store musicalopsætninger som Disneys Aladdin – The Musical, Seebach, Chicago og Sanne.

Senest viste hun sit talent i rollen som Susan Himmelblå i musicalversionen af Midt om natten, der modtog store klapsalver af publikum, da den spillede i AKKC. Nina Maria er en fantastisk sanger og har blandt andet sunget kor for Christopher, Gulddreng og Aqua.

Kærlighed uden rammer
Han vil lave en forretningsaftale. Hun vil have det hele. Deres kærlighed sprænger alle rammer. Publikum kan glæde sig til mødet mellem de to karakterer i en opsætning med imponerende musikalitet og skuespilpræstationer.

Billetter til Pretty Woman The Musical 9.-13. november i AKKC/Aalborghallen sættes i salg torsdag 28. oktober kl. 10 og købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her.

Billetprisen er fra 430 kr. til 590 kr. inkl. gebyr. VIP-pakke1: 1150 kr. kun fredag 11. november. VIPpakke2 950 kr. inkl. gebyr (læs mere her). Billetter til showet 13. november kan også købes med 50 kr. i rabat under Spar2 flerkøbsordningen.