Verdens farligste dyr indtager AKKC
15/08 2022

Verdens farligste dyr indtager AKKC

Sebastian Klein fortæller masser af historier om de dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden, når han lægger vejen forbi AKKC lørdag 14. januar 2023 kl. 15.00. Det er både tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner, der er på spil.

Men fortvivl ej, han deler også gode råd ud, så man er forberedt, hvis man en dag står overfor et af de farlige dyr.

Sebastian Kleins energiske og stærke indlevelse kan ikke andet end at smitte af på både store og små. I 2015 skrev han bogen Verdens 100 Farligste Dyr. Bogen blev en kæmpe succes, og Sebastian Klein har lige siden holdt en lang række foredrag om bogen – og ikke mindst dyrene i den.

Med sin ekspertise i at formidle sjove og fascinerende fortællinger tryllebinder han publikum, når han fortæller om de mange dyr, der kan være farlige for mennesker og viser spændende klip af vilde situationer, hvor mennesker angribes af dyr.

Vild viden i børnehøjde
Som en af Danmarks førende naturformidlere formår Sebastian Klein gang på gang at bringe sin vilde viden om dyr ned i børnehøjde, hvilket gør showet særligt velegnet til folkeskoleelever. Der er garanti for fabelagtig og ikke mindst lærerig underholdning for både børn og voksne, når han rammer AKKC i det nye år.

For de fleste børn er Sebastian Klein et kendt ansigt, som de med garanti har stødt på før – enten i fjernsynet eller i bøgernes verden. Han har en lang karriere bag sig, blandt andet tv-vært på DR Ramasjang og har desuden medvirket i et hav af børneprogrammer, såsom Naturpatruljen, Dyr på hjernen og Kære Sebastian.

Og snart kan han også tilføje deltager i Stormester på cv’et, når han skal løse spændende opgaver i den sjette sæson af det populære underholdningsprogram.

Billetter til Sebastian Klein – Verdens Farligste Dyr i Aalborg i AKKC/Europahallen 14. januar 2023 kl. 15.00 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 175 kr. inkl. gebyr.