Vanvittigt skøre PLATT-FORM til Aalborg
28/03 2023

Vanvittigt skøre PLATT-FORM til Aalborg

Publikum valfartede til Glassalen i Tivoli, da den populære satiregruppe PLATT-FORM havde premiere på deres længe ventede show Er vi gået for langt?

Et show, der sidenhen er blevet overdynget med ros og kaldt for både genialt, nyskabende og banebrydende.

Til næste år gæster den satiriste trio, bestående af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby, Europahallen i AKKC med det underholdende show lørdag 9. marts.

– Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentlig få folk til at tisse lidt i bukserne – af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby.

Publikum, der sikrer sig billetter til PLATT-FORM’s Er vi gået for langt? kan forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen i Europahallen.

Tre kendte ansigter
Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby dannede PLATT-FORM tilbage i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter.

I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, ligesom de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København.

En pris, som gruppen to gange har været nomineret til. PLATT-FORM har sideløbende medvirket i et hav af tv-programmer og har også stået for radiosatiren på DR’s P1, hvor de leverede lytterhit som Krisetelefonen for I-landsproblemer og Kirkesangerne.

Billetter til PLATT-FORM – Er vi gået for langt? lørdag 9. marts 2024 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 325 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.