Vanvittig podcast på allerførste Danmarksturné
18/08 2023

Vanvittig podcast på allerførste Danmarksturné

Kender du en historie, hvor virkeligheden overgår din vildeste fantasi? Sådan en ’du tror det er løgn’-historie?

I 6 år har duoen Alexander Janku og Peter Løhde dykket ned i de historier, man netop skulle tro var fiktion, men rent faktisk er virkelige – og delt dem med stor succes med lytterne i podcasten Vanvittig Verdenshistorie.

For første gang nogensinde har podcastens lyttere nu mulighed for at være med på forreste række og få et helt eksklusivt kig bag facaden.

De to podcastværter vil nemlig drage ud for at møde lytterne og vække de vilde historier til live. I det nye podcastshow vil de på samme tid fortælle og optage en live-episode foran publikum, og det hele udspiller sig på scenen i AKKC’s Europahallen lørdag den 7. september 2024 kl. 19.

Duoen kalder selv den nye turné en hyldest til den dedikation og kærlighed, som podcastens lyttere har udvist gennem tiden.

Og med over 100 afsnit og 10 millioner downloads har Vanvittig Verdenshistorie haft rigeligt af dem gennem de sidste seks år.

Afsnit med et twist
Men… det bliver ikke et helt almindeligt live-afsnit. Afsnittets emne er nemlig by request, og derfor er det lytterne, der får lov til at bestemme, hvad det skal dreje sig om.

Drengene har kogt alle lytternes forslag ned til 10 emner, og hver af de ti byer på turnéen byder derfor på en ny, unik historie, der har stået øverst på lytternes ønskeseddel.

De præcise historier i hver by vil blive udvalgt og annonceret senere.

Placering på vanvidsbarometeret
Den nye Danmarksturné vil blive fyldt med vilde militærfolk, pirater, forretningsmoguler og dumme historiske events leveret med en solid gang humor og en kold øl til.

Præcis som når podcasten optages uden publikum. Når Alexander Janku og Peter Løhde har fortalt, og lytterne er blevet blæst væk, bliver historierne vejet op mod hinanden og placeret på Vanvidsbarometeret.

Her rangeres historierne alt efter, hvor vanvittige de her, så lytterne har styr på, hvad der er den vildeste begivenhed i verdenshistorien.

Billetter til Vanvittig Verdenshistorie lørdag den 7. september 2024 kl. 19.00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 280 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Vanvittig Verdenshistorie

280 Kr.
Køb billet