Uventet julekoncert med Jesper Lundgaard 
07/12 2020

Uventet julekoncert med Jesper Lundgaard 

Alt det bedste fra julens univers
Efter statsministerens pressemøde mandag middag stod det klart, at Jesper Lundgaards julekoncerter desværre ikke kan gennemføres i Musikhuset Aarhus, som det ellers først var planlagt.

Heldigvis har AKKC mulighed for at gennemføre en koncert, trods det korte varsel, men naturligvis uden det aarhusianske publikum følger med.

Så derfor er det muligt for nordjyderne at opleve en vaskeægte julekoncert med alt det bedste fra julens univers, allerede nu på søndag 13. december 2020 klokken 16.00.

– Vi er glade for, at vi med så kort varsel har fået mulighed for at give nordjyderne en ekstra juleoplevelse. Vi har altid haft et rigtig godt samarbejde med Jesper Lundgaard, og derfor var det oplagt at lave dette arrangement sammen, nu hvor det desværre ikke var muligt for Jesper og holdet at afholde koncert i Aarhus på søndag, siger Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Masser af charme og et drys af gospel
Jesper Lundgaard finder sin indre Michael Bublé frem, når han i allerbedste crooner-stil, med masser af charme og iført sin røde veloursmoking, indtager scenen sammen med sit erfarne 4-mands juleorkester og det talentfulde kor, der er ledet af den trofaste kapelmester, Edi Premate.

Derudover er Jesper Lundgaard ledsaget af årets gæstesolist, den talentfulde Jeanette Bonde, der med sin smukke vokal tilfører et drys af gospel og pop. Den musikalske oplevelse er desuden krydret med minder og anekdoter fra den danske jul samt Jesper Lundgaards eget liv.

Billetter til Jesper Lundgaards Julekoncert 2020 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor, tlf. 9935 5566 eller via. akkc.dk. Billetprisen er 295 kr. inkl. gebyr.