Uundgåelige Ellinor leverer alternativ pop
14/02 2022

Uundgåelige Ellinor leverer alternativ pop

Den danske sanger, sangskriver og guitarist Julie Ellinor udfolder sit musikalske univers og udgiver sin anden EP i slutningen af februar. Udgivelsen sker i forbindelse med, at Ellinor og hendes band drager på sin første headliner tour i foråret 2022.

Som åbningsnavn går lokale SZOA på scenen, når Ellinor giver koncert i AKKC. SZOA skaber catchy popsange i et elektronisk lydunivers.

Kommet for at blive
Den fremadstormende sangerinde har med sin karismatiske stemme markeret sig i dansk musik. P3, P4 og P6 har kastet deres kærlighed over den kvindelige artist, hvis sange har nerve og ærlighed, der fanger lytternes opmærksomhed. Julie Ellinor er kommet for at blive. Hun leverer alternativ pop med upolerede kanter.

Fængende popmelodier
Sangerinden har øre for de fængende popmelodier. Med sine støvede synthesizers, luftige guitarflader og sårbare vokal skaber Julie Ellinor et lydbillede, der er svært at slippe.

Den uundgåelige musiker bevæger sig imellem det storladne og det skrøbelige i et organiske lydunivers af personlige fortællinger.

Billetter til Julie Ellinor og SZOA d. 14. maj kl. 20 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 150 kr. inkl. gebyr.

Foto: Anna Kabana