Udsolgte Comedy Ballroom vender tilbage i 2023
07/10 2022

Udsolgte Comedy Ballroom vender tilbage i 2023

Comedy Ballroom var totalt udsolgt i 2022, og nu gentages succesen i 2023 med fem nye komikere på plakaten. Alle gode gange tre fortsætter Comedy Ballroom succesen fra de tidligere år med et helt vanvittigt line-up af knivskarpe komikere.

De fem garvede og sjove herrer Simon Talbot, Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Kasper Gross og Lasse Madsen kommer på lidt af en opgave, når de på knap en halv time hver skal levere deres allerbedste materiale.

Publikum kan se frem til en aften, hvor tempoet bliver hurtigt, energisk og ikke mindst topgrineren, når de fem komikere fra øverste hylde optræder til Comedy Ballroom 2023 i Aalborghallen lørdag 9. september.

De bedste af de bedste fra dansk comedy
Hele Danmarks comedy-darling Simon Talbot leverer altid solid underholdning med sprudlende og entusiastiske hverdagsfortællinger fra sit eget liv – og det kan omhandle alt lige fra computerspil, opvæksten som Jehovas Vidne til hans stordrikkende irske far.

Kendt som prygelknabe fra TV2 succesen Stormester er Mark le Fêvre med sin jyske charme strøget direkte ind på øverste hylde af dansk komik, og han er nu en af Danmarks mest efterspurgte komikere.

Der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved Lars Hjortshøjs kæmpestore talent for komik, og det har naturligt ført til en lang og imponerende karriere indenfor både TV, radio og film. Hans personlighed kombineret med en eminent evne til at skrive og levere jokes hiver hans optræden op i en klasse for sig.

Du kender muligvis Kasper Gross fra TV2’s serie Er vi der ikke snart? eller fra seersuccesen Minkavlerne, og nu kan du opleve ham i vaskeægte levende live til årets mest grineren comedyfest.

Lasse Madsen gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste nok kan genkende sig selv i, når han deler videoer på Instagram. Han er uden tvivl et stort humoristisk talent og en eminent menneskekender, hvilket afspejles i de fire hjerter, som han fik af Politikken for sit første one-man show.

Billetter til Comedy Ballroom lørdag d. 9. september 2023 kl. 20:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 315-415 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.