Udsolgt koncert med Smokie flyttes til næste år
17/04 2020

Udsolgt koncert med Smokie flyttes til næste år

Fans af det engelske pop/rock-band får alligevel mulighed for at skråle med på bl.a. Lay Back In The Arms Of Someone og If You Think You Know How To Love Me, når Terry Uttley og co. til næste forår, nærmere bestemt lørdag 29. maj kl. 20, indtager den store scene i Aalborghallen.

De mange publikummer med billetter til den oprindelige koncert har altså al mulig grund til at sætte et stort, fedt kryds i kalenderen allerede nu, så de ikke misser næste års store musikoplevelse, mens personer, der ikke kunne på den oprindelige dato, nu på ny får mulighed for at opleve det ikoniske 70’er-band.

Allerede købte billetter vil være gyldige
Alle billetter til den oprindelige koncert vil automatisk være gyldige til næste års ditto, hvilket vil sige, at billetkøbere ikke skal foretage sig yderligere.

AKKC håber, at alle billetkøbere vælger at beholde deres billetter, så de kan få glæde af dem til næste år. Det hjælper AKKC i denne vanskelige tid, mens Smokie-fans og øvrige interesserede omvendt har et brag af en musikoplevelse at se frem til.

Mulighed for refusion
Hvis billetkøbere skulle være forhindrede i at deltage på den nye koncertdato, vil de få mulighed for at få refunderet deres billet(ter). Muligheden for refusion er gældende til og med onsdag 29. april og skal foretages via det link, som de har modtaget i en servicemail fra Ticketmaster.

Pengene tilbagebetales inden for to måneder. Har billetkøbere foretaget deres billetkøb i billetkontoret i AKKC, skal de sende en mail til billet@akkc.dk indeholdende registrerings- og kontonummer samt ordrenummer (alternativt telefonnummer på billetkøberen).

Alle, som har reserveret bord i Restaurant Papegøjehaven i forbindelse med den oprindelige koncert, har fået deres reservation annulleret. For spørgsmål til dette kan Papegøjehaven kontantes på enten restaurant@papegojehaven.dk eller på tlf. 9812 5499.