Ude godt, men hjemme Optur!
16/05 2022

Ude godt, men hjemme Optur!

Fra verdensturne til Aalborg. Når Talbot vender tilbage til Danmark, er det direkte tilbage på standup tour med showet Optur. Forvent en smaddersjov aften med mavekrampende latterbrøl.

Men bare rolig, det er ikke videnskabeligt bevist, at man kan dø af grin.

En skideskæg aften
Konfetti streamers, laserlys og gnist maskiner. Talbot tager alle kneb i brug for at begejstre publikum. Han lever for at underholde og holder sig ikke tilbage for at give os alle noget at grine af.

– Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur, udtaler Simon Talbot.

Den grinagtige komiker er en af Danmarks helt store comedy-darlings. Med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde har Talbot gang på gang leveret solid underholdning til folket.

Simons smittende energi og kærlighed til humoren får publikum til at grine sammen med ham – for han kan ikke helt lade være at grine, når han leverer sine jokes og improviserede indfald, der kan komme bag på ham selv.

Publikum kan kun gå fra showet med opløftet humør.

Billetter til Simon Talbot – Optur fredag 3. juni kl. 19 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15, på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 290 kr. til 310 kr. inkl. gebyr.