Ude Af Kontrol på en lørdag i Aalborg
15/05 2020

Ude Af Kontrol på en lørdag i Aalborg

Gruppen har skabt et paradigmeskifte i dansk musik! Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 175.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads!!

Senest var Ude af Kontrol de første til at spille en Fredagsrock i et publikum-tomt Tivoli, som blev transmitteret live på TV2 Zulu. Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio, som endnu engang inviterer inden for i deres vilde univers – og for første gang nogensinde – til en Drive-In koncert, hvor publikum i den grad bliver udfordret med at holde energien bag bilernes 4 døre. Sætlisten er pakket med hits – inkl. den publikumsvenlige single ’Moshpit’!

Skabt gennem unikt samarbejde
Drive In – Live arrangementerne er arrangeret af Live Nation i samarbejde med en lang række kulturaktører i Aalborg Kommune. Således er Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events og Visit Aalborg med til at skabe en ny og stor liveoplevelse i Aalborg.

Live Nation sikrer sig med forholdsregler og Drive In-koncertformen, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren ved Aalborg Lufthavn.

Konceptet kan også opleves i København, Herning, Aarhus og Odense.

Billetsalget til de enkelte arrangementer i forbindelse med Drive In – Live kommer løbende i salg. Oplysninger omkring billetter kan findes på ticketmaster.dk under Drive In Live Aalborg.

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg Lufthavn

  • Anders ’Anden’ Matthesen – torsdag 4. juni kl. 17
  • Malk De Koijn – torsdag 4. juni kl. 19.30
  • Annika Aakjær – fredag 5. juni kl. 17
  • Mads Langer – fredag 5. juni kl. 19.3
  • Onkel Reje – lørdag 6. juni. kl. 10 + 12.15
  • Claus Hempler & Teitur – lørdag 6. juni kl. 17
  • O.C. – lørdag 6. juni kl. 19.30
  • Ude Af Kontrol – lørdag den 6. juni kl. 22.00
  • Mads & Monopolet – søndag 7. juni kl.17