Topnavne bag ny musical-version af Askepot
23/03 2023

Topnavne bag ny musical-version af Askepot

Nordjyderne kan glæde sig til at opleve et af historiens allerstørste kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder, når Lion Musicals i samarbejde med Live Nation næste år samler stjerner som Caroline Henderson, Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave og Pelle Emil Hebsgaard i Askepot – The Musical, med helt nye sange af Rasmus Seebach.

Den nye musical, der får verdenspremiere til marts næste år, besøger heldigvis også Aalborg på turnéen med hele seks forestillinger på AKKC’s store scene i Aalborghallen 8.-12. maj

Askepot i nye klæder
Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i Askepot – The Musical.

Med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik bliver en af historiens største kærlighedshistorier fremført på en helt ny måde, hvor fortællingen begynder i nutidens pulserende og ikke altid lige eventyrlige modebranche.

I Askepot – The Musical er der ingen talende mus eller spurve med nål og tråd i næbbet, men det betyder ikke, at der er sparet på magien – tværtimod.

Bag musikken står dansk musiks eget store eventyr, Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet en samling spritnye, forførende sange til musicalen.

Manuskriptet er skrevet Line Knutzon, som er en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere – og til at levere forestillingens mange spektakulære haute couture-kjoler og -kostumer er ingen ringere end Danmarks pt. mest omtalte modedesigner Soeren Le Schmidt.

Stjerner på stribe
At give publikum et musikalsk show i topklasse kræver de største stjerner, og derfor er en række af Danmarks bedste sangere og skuespillere samlet i Askepot – The Musical.

I rollen som Ella/Askepot ses den unge komet Johanne Milland, der fik sit store filmgennembrud med sin hovedrolle i det romantiske drama Venuseffekten (2021), hvor hun blev nomineret til både en Robert- og en Bodil-pris.

Derudover tæller rollelisten ingen ringere end Stig Rossen, Caroline Henderson, Rasmus Brohave, Cristopher Schøllhammer Rørmose og Pelle Emil Hebsgaard.

Lion Musicals står bag de kendte danske musicalproduktioner som Pretty Woman – The Musical, The Bodyguard – The Musical, Midt om natten, Kærlighed ved første hik – The Musical, den aktuelle musical Jersey Boys og mange, mange flere.

Billetter til Askepot – The Musical 8.-12. maj 2024 i AKKC/Aalborghallen sættes i salg mandag 27. marts kl. 12 og købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 375 kr. til 525 kr. inkl. gebyr. VIP-billet: 825 kr. inkl. gebyr. Early Bird: 50 kr. rabat på alle billetkategorier til de første 500 solgte billetter – først-til-mølle princippet er gældende. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Fakta om Askepot – The Musical

Holdet bag
Sange og sangtekster: Rasmus Seebach, i samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer
Manuskript: Line Knutzon
Instruktør: Thomas Agerholm
Scenograf: Benjamin La Cour
Kostumer: Soeren Le Schmidt
Koreograf: Nellie Bethel
Lysdesign: Jeppe Lawaetz
Kreativ Executive Producent: Thomas Langkjær
Produktionsselskab: Lion Musicals i samarbejde med Live Nation

Rolleliste
Askepot/Ella: Johanne Milland
Prinsen/Jean Claude Barriere: Cristopher Schøllhammer Rørmose
Den onde stedmor/Mrs. Poolstick: Caroline Henderson
Kammertjener/Andreas: Rasmus Brohave
Kongen/Chef for modehuset: Stig Rossen
Den Gode Fe/Chefdesigner: Pelle Emil Hebsgaard
Jacqueline (stedsøster)/Model #1: Kirstine Moses
Fleur (stedsøster)/Model #2: Maja Glenber
Samt stort ensemble og liveorkester

We Will Rock You

440-815 Kr.
Køb billet