Tolv kraftfulde tenorer i stort internationalt jubilæumsshow
26/01 2018

Tolv kraftfulde tenorer i stort internationalt jubilæumsshow

The 12 Tenors har i nu 10 år brilleret med deres kraftfulde stemmer og vundet masser af musikalske hjerter i både Europa, Kina og Japan. Tenorernes 10 år lange historie hyldes nu i form af et stort jubilæumsshow, som det nordjyske publikum får mulighed for at opleve, når de syngende herrer i næste måned indtager Aalborghallen.

En mangfoldig musikalsk cocktail
De 12 sangere, som kommer fra henholdsvis Tyskland, Polen, England, Skotland, Italien samt USA, formår på elegant vis at forene den klassiske og moderne lyd på tværs af generationer, når de bevæger sig i alle musikkens genrer.

Udfaldet af dette er en mangfoldig musikalsk cocktail bestående af de mest kendte arier og de største pophits samt ballader og rockklassikere. Og når tenorerne står på scenen, iført deres karakteristiske sorte jakkesæt, har de udelukkende ét mål; at videregive deres sprudlende lidenskab for musikken til publikum.

Tenorernes optræden på scenen bakkes op af et kompetent orkester samt et kæmpemæssigt lysshow. Der er således lagt i kakkelovnen til en søndag aften fuld af musikalske udfoldelser og afsmittende energi, når The 12 Tenors spiller op til fest.