Tobias Dybvad deler latterkramper ud på ny i to ekstrashows
23/03 2018

Tobias Dybvad deler latterkramper ud på ny i to ekstrashows

Jagten på den store kærlighed
Tobias Dybvads nye onemanshow tager udgangspunkt i standupkomikerens jagt på den store kærlighed i en alder af 36 år. Til trods for en forsvindende lille erfaring med at date har Dybvad i den senere tid alligevel vovet pelsen og bevæget sig ud på datingmarkedet, hvor han ikke mindst har stiftet bekendtskab med alverdens datingapps.

Dybvads noget usikre færden i nutidens digitale datingunivers har resulteret i en lang række mislykkede scoringsforsøg. Men som en velkendt dansk talemåde lyder, er intet så galt, at det ikke er godt for noget. De mange afvisninger og pinlige øjeblikke har nemlig affødt onemanshowet Fasser Partner, som endnu flere nordjyder snart får fornøjelsen af at opleve, når Dybvad i april og oktober på ny går på scenen i Aalborghallen.

Dybvad som vi kender ham bedst
Fasser Partner fortsætter i den velkendte og charmerende sjove ånd, og showet giver publikum et satirisk indblik i Tobias Dybvads liv, nærmere bestemt komikerens tilværelse som single. Med sin stærke selvironiske stil og skarpe, grænsesøgende pointer formår han at udfordre både genren og den verden, han udstiller.