Tidligere udsolgt Dire Straits tributeshow vender tilbage
28/08 2020

Tidligere udsolgt Dire Straits tributeshow vender tilbage

Hyldestbandet A Tribute to Dire Straits gentager succesen fra 2019 og vender tilbage til Aalborghallen med deres Brothers in Arms-turné. Sidste år blev showet udsolgt i Aalborg, og bandet gav den fuld gas foran en fyldt sal med festglade fans, der svingende med til en stjernerække af hits fra et af 1980’ernes største bands.

Turnéens titel Brothers in Arms henviser til Dire Straits’ populære album af samme navn fra 1985, og publikum kan se frem til at høre stribevis af Dire Straits’ allerstørste hits som Sultans of Swing, Walk of Life, So Far Away, Money for Nothing og mange, mange flere. Så alle, der elsker det legendariske band, og ikke mindst den prisvindende Mark Knopfler, har virkelig noget at se frem til.

Selvom Dire Straits gik opløsning i 1995, lever musikken videre i bedste velgående takket være de talentfulde musikere fra det svenske band A Tribute to Dire Straits. Bandet består af Stefan Johnsson på guitar, Totte Rajamäki (sang, guitar og klaver), Jan Stål (bas), Ola Johansson (trommer), Martin (sax og klaver) samt Sven Hammarström (klaver).

De har gennem flere år turneret rundt i Sverige og Danmark med deres populære hyldestfest, hvor de har begejstret tusindvis af fans og adskillige anmeldere, og bandet bliver stadig overvældet over den fantastiske modtagelse, som de får fra publikum gang på gang.