Ti spritnye live-oplevelser med rabat på billetten
22/03 2021

Ti spritnye live-oplevelser med rabat på billetten

For to år siden præsenterede Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) en helt ny billettype med rabat, nemlig Spar2. Gennem Spar2 kan du købe billetter til rabatpris på 50 kr. pr. billet til en række håndplukkede forestillinger.

Du kan senere i år og næste år glæde dig til hele ti nye forskellige live-oplevelser med Spar2 rabat, så nu har du i alt 17 valgfrie live-oplevelser at vælge imellem under Spar2 billettypen. Godteposen er blevet rystet, så de 10 nye forestillinger repræsenterer både komedie, ballet, teater, satire, koncerter og familieforestillinger. AKKC har tradition for at levere alsidige kulturoplevelser, og disse ti forestillinger er ingen undtagelse. Her er noget til enhver smag, ung som gammel.

Folketeatret klar med fire stærke
Folketeatret er klar med fire forestillinger: Pippi, Oh Happy Day, Bedrag og Maddiker. Familieteaterstykket om Pippi Langstrømpe er både livlig, alvorlig og musikalsk i dens portrættering af verdens stærkeste pige, der savner sine forældre.

Oh Happy Day er en humoristisk og musikalsk fortælling, der byder på fælles glæde og himmelsk gospelsang. Er man mere klassisk anlagt, er det muligt at opleve teaterstykke Bedrag. Her bliver publikum vidner til et vaskeægte trekantsdrama – en hudløst ærlig fortælling om løgne og hemmeligheder, som fører til et ægteskab og venskab i opløsning.

Du kan også få serveret både dramatik og komedie i showet Maddiker. Bodil Jørgensen, Jannie Fauerschou og Rikke Wölck minder os om, at livet altså ikke er slut, selvom vi bliver ældre. Omend det kan være svært at genkende sig selv, når man bliver udrustet med et rynket hylster.

Det Kgl. Teater med Sylfiden
Det Kongelige Teater introducerer os for en ny version af Sylfiden, som er instrueret af power-trioen Nikolaj Hübbe, Anja Vang Kragh og Mia Steensgaard. Balletten om sylfiden er snart 200 år gammel, men den tidløse fortælling om den smukke og uimodståelige sylfide fascinerer os stadig den dag i dag.

Masser af mænd
Foruden forrygende leveringer fra Folketeatret og Det Kongelige Teater, så er satiregruppen MAGT klar med deres nye show ”Al MAGT Til Folket” her til efteråret. De seks talentfulde og humoristiske unge mænd præsenterer dig for klimafanatikere, grådige spekulanter og talentløse politikere gennem skønsang og satire.

Der er også godt nyt til de musik-glade, som kan opleve Bee Gees Legacy, The Simon & Garfunkel Story og Rhythm of Dance. Både Bee Gees Legacy og The Simon & Garfunkel Story er internationale koncerter, som har fået knaldgode anmeldelser på verdensplan for at være autentiske og tro mod originalernes lyd – sådan at selv de største fans har stor respekt for produktionerne.

Sidst men ikke mindst, så får du en unik mulighed for at klappe og trampe i takt med det prisvindende irske danseshow Rhythm of Dance, som indtager AKKC i efteråret.

NYE Spar2-forestillinger til efterår 2021 og forår 2022:

2021
9. september – MAGT
3. oktober- Rhythm of the Dance
30. november – Pippi
8. december – Nøddeknækkeren

2022
31. januar – Sylfiden
3. februar – Bedrag
16. februar – Oh Happy Day
4. marts -Bee Gees Legacy
6. april – Maddiker
24. april – Simon & Garfunkel Story

TIDLIGERE OFFENTLIGGJORTE OG I SALG
18. april – Sommer i Tyrol
21. april – Dire Straits Tribute
20. maj – Liverpool Legends on Tour
29. maj – Smokie
30. maj – What’s Love Got to do with It? – Tina Turner Tribute
29. august – Odense Sommerrevy
1. maj 2022 – Shu-bi-dua the Musical