Tag med Peter Viskinde ind i hans musikalske og maleriske universer
03/03 2020

Tag med Peter Viskinde ind i hans musikalske og maleriske universer

Når guitarist og vokalist Peter Viskinde træder ind på scenen, bliver det med de allerbedste hits fra hans store bagkatalog på hele 48 udgivelser. De talrige udgivelser har blandt andet været fra hans tid i rockbandet Malurt og ikke mindst Big Fat Snake.

Publikum kan udover et skønt genhør med velkendte sange også glæde sig til at komme helt ind under huden på den danske singer-song writer med hans personlige anekdoter om livet som både musiker og billedkunstner. Koncerten foregår lørdag 14. marts kl. 20.00 i Europahallen, og der er mulighed for fællesspisning fra kl. 17.30.

Kunstpassioneret musiker
Peter Viskinde har siden teenagealderen udtrykt sin passion for billedkunst gennem ekspressive og nysgerrige malerier, der lægger op til drømmerier og individuelle fortolkninger. De farverige malerier indeholder mange lag og detaljer, og beskueren vil altid kunne finde nye vinkler, figurer og sammenhænge, der gør dem mere og mere interessante.

Det vil være muligt for alle at opleve hans kunst til en fernisering lørdag eftermiddag i Europahallens foyer fra kl. 13.00-15.00. Alle malerierne kan også opleves til koncerten.

Gæsteoptræden af Jakob Baumgartner
Med sig har Peter Viskinde sanger og guitarist Jakob Baumgartner, der for tiden spiller med Rugsted/Kreutzfeldt og Michelle Birkballe. Sammen med sin tvillingebror danner han bandet Baumgartner Brødrene, tidligere Popfilter, der har udgivet en række P4-hits, blandt andet nummeret ”Vinde mit hjerte”.

Hyggelig fællesspisning inden koncerten
Det er muligt at tilkøbe spisning inden showet, hvor Restaurant Papegøjehaven denne aften serverer Super-mørt kalvespidsbryst med cremet frikassé af lækre rodfrugter samt persillekartofler og hjemmelavet agurkesalat. Serveres ved bordene kl. 17.30.