Sweet & Slade ståkoncerten i AKKC lørdag aflyses
06/03 2020

Sweet & Slade ståkoncerten i AKKC lørdag aflyses

I de seneste timer er lørdagens ståkoncert med de verdenskendte glamrockbands Sweet & Slade, der siden starten af 1970erne har turneret verden tyndt, blevet vurderet. Koncerten er med små 2000 publikummer, hvoraf mange kommer langvejs fra. Og det er nu besluttet at koncerten bliver aflyst.

– Vi har til dette arrangement langt flere publikummer end til aftenens to separate shows med Nikolaj Stokholm, hvor vi valgte at følge mange koncertsteders afgørelse og stadig kunne give de fleste den oplevelse, de havde regnet med en fredag aften, og samtidig overholde sundhedsmyndighedernes anbefaling. Det er naturligvis så ærgerligt, at vi er nødt til at aflyse koncerten lørdag med Sweet & Slade, men vi må tage hensyn til publikums sikkerhed og helbred ved Sweet & Slade ståkoncerten. Det er helt anderledes at afvikle denne ståkoncert end et siddearrangement. Ifølge sundhedsmyndighederne er der også større risiko blandt nok de fleste publikummer, da mange har fulgt dem gennem næsten 50 år, siger adm. direktør Nicolaj Holm.

AKKC har de seneste timer været i tæt dialog med Sweet & Slades management, om det er muligt at få dem til Aalborg ved en senere lejlighed, men det er ikke muligt at sætte en dato på en evt. erstatningskoncert i AKKC. AKKC vender tilbage til alle billetkøbere, hvis det lykkedes at få en ny koncertdato fastsat.

Alle der har købt billetter til Sweet & Slade koncerten får dem refunderet FRA TORSDAG DEN 12. MARTS KL. 10, enten ved telefonisk henvendelse til Billetkontoret tlf. 9935 5566 eller ved personlig henvendelse.