Stig Rossen juler igen i 2021
01/12 2020

Stig Rossen juler igen i 2021

I 2020 er der ikke meget, der har været ”som det plejer”. Heldigvis kunne traditionen med Stig Rossens julekoncert holdes i hævd i Aalborg.

Det lykkedes nemlig AKKC, på trods af gældende Corona-restriktioner med max. 500 personer i salen, at give alle sine juleglade billetkøbere til Årets Julekoncert med Stig Rossen en stemningsfuld oplevelse, ved at gennemføre to julekoncerter samme dag.

Traditionen lever videre
Traditionen med den populære julekoncert lever videre i bedste velgående, og Stig Rossen vil derfor sprede julestemning for nordjyderne igen næste år. Det sker torsdag 2. december kl. 20, hvor han sammen med en gæstesolist, kor og band inviterer nordjyderne ind i sin hyggelige julestue i Aalborghallen.

Her vil han foran den knitrende pejs bringe alt det, vi går og hungrer efter ved juletid, sammen i en skøn forening bestående af nærvær, traditioner og musikalitet.

– Julekoncerten med Stig Rossen er bare en klassiker. Salen er meget tæt på udsolgt år efter år til koncerten, og det beviser, at det virkelig er en tradition, det nordjyske publikum har taget til sig. Først når Stig Rossen indtager scenen, er det rigtig jul, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Kulissen består traditionen tro af en hyggelig julestue med juletræer, lys og gaver, hvor Stig Rossen i løbet af aftenen vil sætte sig i lænestolen foran den knitrende pejs og læse årets julehistorie højt. Alt i alt en skøn koncertoplevelse for hele familien, der kan få selv The Grinch i julestemning.