Ingen jul uden Stig Rossen
16/08 2018

Ingen jul uden Stig Rossen

Det er ikke en rigtig jul uden risalamande, pebernødder og julekalender – og det er heller ikke rigtig jul uden en Stig Rossen julekoncert. Sådan er det efterhånden blevet, og sådan kan nordjyderne glæde sig til, at det bliver igen i år, når Stig Rossen med orkester, kor og gæstesolist lægger vejen forbi Aalborghallen onsdag 5. december kl. 20.

Julekoncerten med Stig Rossen er bare en klassiker. Aalborghallen er meget tæt på udsolgt år efter år til koncerten, og det beviser, at det er en tradition, som det nordjyske publikum har taget til sig. Så den tradition skal selvfølgelig holdes i hævd, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Ung og erfaren gæstesolist
Traditionen tro har Stig Rossen en gæstesolist med på scenen. Det bliver i år den 20-årige Andrea Lykke Oehlenschlæger fra Ringkøbing. Det er ikke hvem som helst, den unge kvinde har sunget sammen med. Listen tæller nemlig både Simon Kvamm fra Nephew, The Antonelli Orchestra og Mads Langer, og hun har også optrådt for H.M. Dronning Margrethe. Det bliver heller ikke helt nyt for hende at stå på scenen med Stig Rossen, da de to også tidligere har sunget sammen. Men denne gang står det altså i julens tegn.

Julekoncerten vil indeholde traditionelle og elskede danske julesange, krydret med de bedste fra udlandet. Scenen pyntes som den fineste julestue med ild i kaminen, dekorationer på træet, og med lænestolen stående klar til oplæsning af en hyggelig julehistorie. Publikum skal blot læne sig tilbage og lade julestemningen sive ind.