26/04 2024

Stig Rossen fejrer 30-års jubilæum med Årets Julekoncert

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Sneen daler ned fra loftet, og mon ikke Julemanden puster lidt magi ud mod publikum?

Årets Julekoncert er naturligvis igen i år rundt i hele landet med Stig Rossen i spidsen for det store julehold med talentfulde musikere og korsangere. Og til december kan hele holdet fejre 30-års jubilæum, når de går på scenen i AKKC’s Aalborghallen onsdag 4. december kl. 20.

Traditionen tro har Stig Rossen altid en dygtig gæstesolist med sig på scenen, og i år er det den danske sangerinde, Emmelie de Forest, der har fået æren af at hjælpe Stig Rossen med at sprede julestemning blandt publikum.

Årets gæstesolist
Mange husker Emmelie de Forest fra 2013, hvor hun bragede gennem hele Europas lydmur, da hun vandt både det danske og det internationale Melodi Grand Prix med sangen ’Only Teardrops’. Hun blev den blot tredje i rækken, der sikrede Danmark sejren ved Eurovision Song Contest, 13 år efter Brødrene Olsen sikrede sejren tilbage i år 2000.

Emmelie de Forest har sidenhen levet af at lave musik, og gør det stadig den dag i dag. Og selvom det er 11 år siden, hun hev Eurovision-sejren hjem til Danmark, spiller hun stadig til diverse Eurovision-relaterede arrangementer.

Så er nordjyderne ikke i julestemning, når de indtager deres plads i Aalborghallen, så bliver de det med garanti, når Stig Rossen og Emmelie de Forest går på scenen for at synge julen ind til dette års Julekoncert.

Billetter til Stig Rossen – Årets Julekoncert onsdag 4. december 2024 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 390-450 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Stig Rossen

390-450 Kr.
Køb billet