Sponsor-
arrangementer

Rul ned

Morgenmøde med
Steffen Kretz

En sand globetrotter og en af DR’s mest anerkendte journalister, Steffen Kretz, gjorde os klogere på verden omkring os tirsdag 19. marts 2024 til SponsorNet morgenmøde.

Steffen har en dybdegående indsigt i det politiske landskab i USA, hvilket vi også fik at opleve til morgenmødet. Det var interessant blandt andet at høre om hvordan, man kommer til magten, hvordan Fake News spredes og forventningerne om den politiske fremtid. Meget inspirerende morgenmøde!

Tak til Steffen Kretz for det spændende foredrag om det politiske landskab i USA – det gav virkelig stof til eftertanke.

Vi takker alle vores sponsorer for deltagelsen og det store engagement!

Visioner for Aalborg
og pre-opening af Podium

Som nogle af de allerførste fik vores sponsorer en forsmag på vores nye a la carte restaurant, Podium.

Aftenen startede med borgmester Lasse Frimand Jensen, direktør i Aalborg Lufthavn, Niels Hemmingsen, og Nicolaj Holm, direktør i AKKC, på scenen, hvor de sammen med Caroline Bundgaard tog en snak om visionerne for Aalborg i et internationalt perspektiv.

Efterfølgende slog vi dørene op til en eksklusiv middag i Podium, hvor holdet fra Restaurant AKKC by MEST som altid havde fuld fokus på masser af velsmag og lækre klassiske retter, der kræsede for smagsløgene.

Sponsoraften med
Victor Lander og Hjalmer

Fredag 25. august inviterede vi vanen tro AKKC’s sponsorer ind til en eksklusiv sponsoraften, der bød på alt, hvad hjertet begærer.

Restaurant AKKC by MEST forkælede som altid med lækre serveringer og skønne forfriskninger. Der blev serveret velkomstbobler i foyeren, 3-retters menu i salen og efterfølgende stod Sebastian og Christian klar med lækre cocktails på Torvet på 1. sal.

Komiker Victor Lander sørgede for, at lattermusklerne kom på overarbejde, Hjalmer indtog scenen med intimkoncert og hyggelige anekdoter, hvorefter den stod på afterparty på Torvet med sprød musik fra DJ’en.

Tusind tak til alle sponsorer for (endnu) en rigtig dejlig aften.

Foredrag med Claus Holm

Inden foredraget med Claus Holm 24. august blev AKKC’s sponsorer budt på kolde forfriskninger og snacks i det nye sponsorområde på Torvet.

Efterfølgende bød Claus Holm velkommen i Europahallen, hvor han fortalte om sit livs vigtigste opskrift, og her var nogle af de vigtigste ingredienser kærligheden til hans kone, livets små glæder og at være tilfreds med sig selv.

Ifølge Claus Holm er det at kunne glæde sig til noget, også en vigtig faktor for et godt liv. Og vi glæder os som altid til næste gang, vi får besøg af vores dejlige sponsorer.

Og som han så fint sagde: Vi er alle noget. Især vores sponsorer. De er helt uundværlige!

Morgenmøde med
Christian Liebergren

Hvorfor bruger Siriuspatruljen slædehunde i stedet for snescootere? Og hvordan kender man bedst hundene fra hinanden?

Det og meget mere fik sponsorerne svar på, da vi inviterede til SponsorNet morgenmøde tirsdag 6. juni med navigatør og eventyrer, Christian Liebergreen, der har tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Siriuspatruljen.

Christian Liebergreen fortalte om sin vej til Siriuspatruljen, om træningen op til og vigtigheden af ingen brok og god stemning, når man er afsted på patrulje i et af de mest øde steder på kloden.

Vi takker for et hyggeligt og spændende morgenmøde.

Foredrag med Lars Findsen

Tidligere chef for PET og FE, Lars Findsen, fortalte tirsdag 16. maj om, hvordan det var at blive anholdt og efterfølgende sidde i Hillerød Arrest i 71 dage.

Han fortalte også om, hvordan han fik hverdagen til at gå bag tremmerne blandt kriminelle, om hans tanker om retssystemet og forholdet mellem embedsmænd og politikere. Om sin karriere som topchef og de ledelsesmæssige værdier, han er optaget af.

Foredraget var et hyggeligt (og spændende) aften-arrangement kun for AKKC’s sponsorer, og inden foredraget var der rig mulighed for at netværke og skåle i kolde drikkevarer.

Vi takker for en god aften i godt selskab!

Premiere på Drivhuset

Efter mange måneders arbejde kunne vi torsdag 13. april åbne dørene til premieren på vores nye kulturkoncept, Drivhuset, som AKKC’s hovedsponsorer var inviteret ind til.

I Drivhuset implementeres weekendhyggen på udvalgte onsdage og torsdage med brætspilshygge, fællesspisning og underholdning til en fast pris, som de fleste kan være med på. Dét er, hvad vi kalder hverdagsmagi!

Premieren på Drivhuset bød på fællesspisning med enten saltbagt selleri eller kyllingesteg ved langborde og koncert med Emely og efterfølgende Oh Land på scenen.

Arrangementerne i Drivhuset spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Der vil typisk være et hovednavn krydret med et spændende supportnavn. Fællesspisningen vil ligesom til premieren altid byde på én vegansk ret og én ret med kød, som man vælger mellem, når man køber billet til Drivhuset.

Netværksmøde med
forbrugerombudsmanden

Undgå Greenwashing!

Sådan lød overskriften på netværksmødet fredag 24. marts, hvor både AKKC’s sponsorer og medlemmerne af NBE (Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark) var inviteret ind til en let omgang frokost og foredrag med Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.

Restaurant AKKC by MEST sørgede for sliders, sandwiches og salater i restaurantens fine omgivelser på 1. sal inden vi i samlet flok rykkede ind i Radiosalen, hvor Christina Toftegaard Nielsen gjorde os alle sammen meget klogere på, hvordan man kommunikerer budskaber om bæredygtighed korrekt.

I løbet af mødet var der rig mulighed for at netværke med hinanden – både sponsorer og medlemmer af NBE.

Vi takker for et hyggeligt og ikke mindst lærerigt netværksmøde.

Sponsornet juleafslutning 2022

Sneen dalede ned i Kildeparken onsdag 14. december, hvor vi havde fornøjelsen af vores sponsorer til det sidste SponsorNet arrangement i 2022.

Foruden udsigt til en sneklædt park bød eftermiddagen på æbleskiver, gløgg, quiz og comedy med Mikkel Klint Thorius.

Jyder vs. sjællændere, generationskløfter og at sidde med benene over kors som mand, var nogle af de emner, Mikkel Klint Thorius kom ind på.

Vi takker for en hyggelig eftermiddag i julens tegn, og for den uvurderlige støtte fra vores sponsorer i løbet af hele året.

Pretty Woman – The Musical

Onsdag 9. november blev AKKC’s sponsorer taget med til Beverly Hills, hvor mangemillionæren Edward Lewis farer vild og møder den prostituerede Vivian Ward, som viser sig at være begyndelsen på en helt særlig kærlighedshistorie.

Scenen blev sat med limousiner på forpladsen og livemusik i forhallen. Anledningen var Aalborg-premieren på Pretty Woman – The Musical, og den spillede for en fyldt sal – ikke bare onsdag, men hele ugen.

Sponsorerne var inden musicalen inviteret på kolde drikkevarer, og her bød Jan Kvistborg, Chief Sponsor & Sustainability Officer, musicalens mandlige hovedrolleindehaver Thomas Ambt Kofod velkommen på scenen. Han fortalte lidt om, hvordan det er at spille en rolle, som alle forbinder med Richard Gere, der i filmen Pretty Woman spiller rollen som Edward Lewis.

Musicalen blev afsluttet med et stående bifald fra publikum.

Vi takker vores sponsorer for en dejlig aften.

Sponsoraften med Mick Øgendahl
og Nicklas Sahl

Fredag 26. august inviterede vi sponsorerne ind til en eksklusiv aften.

Vores nye Eventafdeling blev præsenteret og diskede op med spændende velkomstdrinks med slikkepinde on the side. Slikkepinden giver drinken en ny smag, og er et symbol på, at man kan eksperimentere med selv de mest klassiske traditioner – hvilket Eventafdelingen er eksperter i!

Herefter stod programmet på lækker middag, hvor Restaurant AKKC by MEST som altid forkælede med dejlige serveringer. En af Danmarks bedste komikere, Mick Øgendahl, indtog scenen efter middagen og uddelte latterkramper i stride strømme.

Aftenen sluttede med intimkoncert og efterfølgende afterparty med DJ og cocktails i Oasen i vores forhal.

Vi takker vores sponsorer for deres uundværlige opbakning og glæder os til endnu et travlt efterår, hvor oplevelserne står i kø.

Tina Turner Tribute

Onsdag 18. maj blev Tina Turners lange og storslåede karriere hyldet med Tina Turner Tribute-showet What’s Love Got To Do With It.

Vores sponsorer var inviteret ind til kolde drikkevarer, snacks og hygge inden showet gik i gang kl. 20.

Forsangeren Elesha Paul Moses kiggede forbi sponsorloungen inden hun gik på scenen med det ti mand store live band.

På imponerende vis formåede hun at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen, og med sin smukke stemme sang hun de legendariske hits så overbevisende, at man til tider skulle tro, at det var Tina Turner selv.

Vi takker for en hyggelig aften!

The Minds of 99
med spisning

Sikke en sang!

Da The Minds of 99 gav koncert i Gigantium fredag 15. april som en del af deres Infinity Action Tour, var AKKC’s sponsorer med til at sætte en ny Danmarksrekord.

Hele 79.000 mennesker, heraf ca. 8000 i Gigantium, købte billet til turnéen, hvilket gør det til den største indendørsturné, der nogensinde har været i Danmark.

For sponsorerne begyndte aftenen med spisning i Restaurant AKKC by MEST og fortsatte derefter i bus til Gigantium, hvor sponsorerne kunne nyde koncerten fra balkonen – eller på gulvet sammen af aftenens andre festlige publikummer.

Vi takker sponsorerne for en forrygende aften.

After Hours med Anders Blichfeldt

Fredag 25. marts afholdt vi After Hours.

Eftermiddagen blev skudt i gang med Anders Blichfeldt, som mange nok kender fra Big Fat Snake. Derudover havde vi fornøjelsen af Thomas Blum, der er en af byens lovende unge musikere og efterfølgende en DJ, der sikrede, at stemningen forblev i top hele aftenen.

Udover musikken bød aftenen på hyggeligt samvær og lækker gastronomi – selvfølgelig med fokus på det gode fredagshumør.

AKKC After Hours var et fyraftensarrangement, der både gav plads til at være social med sine kollegaer, invitere en god kunde ud til nogle uformelle timer, og var samtidig en oplagt mulighed for at møde vores sponsorer og samarbejdspartnere.