28/05 2024

Spirende færøsk stjerne med koncert i Aalborg

Det går kun én vej for den færøske musiker Beinir lige nu – og det er fremad. Ovenikøbet med fuld fart. Efter at have afholdt en totalt udsolgt debutkoncert med band, lægger den 23-årige spirende stjerne vejen forbi Fakultetet i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 29. november med en unik koncert.

Holder man øje med upcoming, danske kunstnere, så er det nu, det er tid til at være på pletten. Den unge sanger og sangskriver, Beinir, har allerede optrådt ved mange koncerter, blandt andet som opvarmning for store danske kunstnere som Jonah Blacksmith, Stine Bramsen og Dopha.

Da han for første gang gik på scenen og optrådte sammen med sit band på Hotel Cecil, var det foran en totalt udsolgt sal.

Nu lægger den færøske spirende stjerne vejen forbi Fakultetet i AKKC fredag 29. november kl. 20, hvor han giver en unik koncert – og hvis der er noget, der kendetegner Fakultetet er det de intime omgivelser, hvor publikum kommer helt tæt på.

– Beinir er en af de kunstnere, vi har haft et godt øje til gennem længere tid. Vi oplevede ham til et lukket showcase-arrangement for noget tid siden, hvor han var rigtig god. Så vi er virkelig glade for, at vi nu kan præsentere ham i Aalborg som det ene ud af tre spillesteder på hans nye turné, fortæller Emilie Schjeldahl, der er producer i AKKC.

Rejste væk for musikkens skyld
23-årige Beinir begyndte tidligt at spille guitar og synge for alle, der ville lytte. Med en drøm om et liv fyldt med musik, forlod han det trygge og velkendte Saltangará på Færøerne for at forfølge sin passion i Danmark.

Tidligere i år udgav han sin første single, Greener, fra sit debutalbum. Sangen er skrevet i samarbejde med sangskriver og producer Søren Christensen, der blandt andet har arbejdet sammen med The Blue Van, Fallulah, Ameli Dot, og guitarist og komponist Anders Bønløkke, som samarbejder med Zar Paulo og Alphabeat.

Den nåede Top10 på dansk radio og handler om at omfavne forandring og ukendte udfordringer.

Også anmelderne har rosende ord til Beinir, der blev belønnet med 4,5 ud af 5 stjerner af Bands of Tomorrow for hans koncert på Uhørt, hvor de skrev:

– Alene på scenen indtog færøske Beinir scenen med sin guitar og leverede en af lørdagens bedste koncerter […]. Med imponerende guitarspil og en drum-pedal, fyldte Beinir Skatescenen ud med sin fantastiske sangstemme og velskrevne numre.

Det nordjyske publikum kan altså godt se frem til en koncert med en af Danmarks spirende musikere.

Koncerten med Beinir kan opleves i AKKC’s Fakultetet fredag 29. november 2024 kl. 20. Billetterne er i salg og koster 230 kr. inkl. gebyr. De kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller her. Der et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.

Beinir

230 Kr.
Køb billet