Spice Up Your Life med nyt ‘Wannabe’ show
13/04 2023

Spice Up Your Life med nyt ‘Wannabe’ show

Var du mest til Baby, Posh, Sporty, Scary eller Ginger, da Spice Girls slog igennem og turnerede verden rundt med deres utallige hits?

Ligegyldigt hvad, er der lagt op til et brag af en 90’er-fest, når Wannabe – The Spice Girls Show indtager scenen i AKKC’s Europahallen lørdag 23. marts kl. 20, og der er selvfølgelig tale om en ståkoncert, så publikum kan give den fuld gas med både dans og fællessang.

I 2024 er det nøjagtig 30 år siden, at Spice Girls blev dannet. WANNABE – The Spice Girls Show hylder Spice Girls-generationen, girl-power og den tids bragende accept af forskelligheder i en unik koncertoplevelse med de største hits og momenter fra Spice Girls-tiden.

Så gør dig klar til at skråle med på hits som Wannabe, Say You’ll Be There, Spice Up Your Life, Stop, 2 Become 1 og mange, mange flere.

Håndplukkede performere på scenen
Til Wannabe – The Spice Girls Show præsenteres håndplukkede, professionelle, danske performere, der alle har kastet deres kærlighed over Spice Girls og ikke mindst rollerne som Ginger, Sporty, Baby, Posh og Scary.

Det er ejer og Executive Producent hos Winkler Productions, Lasse Winkler, der står bag det nye show, og han har store ambitioner.

– Showet Wannabe er en kæmpe hyldest til Spice Girls, hele universet omkring pigerne og alt det de har været med til at skabe. Det er musikken, fællesskabet, tøjet, festen, og alt det vi forbinder med Spice Girls. Originale musikarrangementer, der giver dig chancen for at høre dine yndlingssange på en frisk, spændende og unik måde, udtaler Lasse Winkler.

Tog verden med storm
Spice Girls blev dannet i 1994 og bestod af de fem medlemmer Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham. Spice Girls er officielt det største og bedst sælgende pigeband nogensinde, og de har solgt mere end 85 mio. plader verden over.

Deres debutsingle fra 1996 var Wannabe, der stadig ivrigt bliver spillet i dag – ligesom mange af deres andre hits.

Der er derfor lagt op til en aften i nostalgiens, fællessangens og 90’ernes tegn, når Wannabe – The Spice Girls Show lægger vejen forbi Aalborg næste år.

Billetter til WANNABE – The Spice Girls Show lørdag 23. marts 2024 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 340 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.