Sommerrevyen vender tilbage til Aalborg i 2022
22/11 2021

Sommerrevyen vender tilbage til Aalborg i 2022

Når det toptunede nye skuespillerhold til Sommerrevyen i Aalborg dukker op fra 2. september til og med 4. september næste år, er det med Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad. Et fantastisk hold med masser af erfaring, spændvidde, musik og komisk talent.

Det bliver uden tvivl endnu en revyfest i AKKC, som begge parter forventer bliver en god tradition for det nordjyske publikum, som det tidligere har været med Cirkusrevyen.

Lone Rødebro bliver det nye ansigt i Sommerrevyen. Lone er en humørbombe ud over det sædvanlige. Revygenren mestrer hun til fulde, og det har hun vist både i AKKC, Hjørring og også i Sønderborg Sommerrevy et utal af gange. Hun er en flittig teater-skuespiller, og kan også opleves i ”Overleverne” på TV2, og “Når ulven kommer” på DR1.

Henrik Koefoed var med for første gang i 2021 og kan både synge, være komisk og eftertænksom. Mange publikummer vil huske Henrik som H.C. Andersen. Henrik er bl.a. også kendt for ”Ørkenens sønner”, og så har han et særligt hjerte for Aalborg, hvor han både har studeret på Nordjysk Musikkonservatorium og haft sin første rolle på Aalborg Teater.

Thomas Mørk har været med fra starten i Odense Sommerrevy, så det er svært at forestille sig en Sommerrevy uden en Thomas Mørk. Hvert år udmærker han sig med sit kæmpe talent for komik og sin måde at formidle humor med sit gummiansigt og vanvittige kropssprog.

Vicki Berlin har også været med fra starten og bidraget til Odense Sommerrevys succes gennem årene. Hun har både skrevet teksten til og udført rollen som figuren Camilla. Udover revy har Vicki også medvirket i international film. Så endnu en meget alsidig og engageret skuespiller.

Lars Arvad har skabt succesen Odense Sommerrevy i 2016, og er også på scenen i 2022, hvor man kan grine over hans fynske lune figurer. Odense Sommerrevy er på få år vokset til at være én af landets største revyer og er blevet en fast tradition for et stort revyelskende publikum. Parterne ser derfor meget frem til at videreføre traditionen med en sommerrevy i Aalborg.

Billetter til Sommerrevyen i Aalborg i AKKC/Aalborghallen 2.-4. september 2022 er i salg, og kan købes i Billetkontoret 9935 5566 mandag, onsdag og fredag fra kl. 10-12 og 13-15 eller her. Billetprisen er fra 380 kr. til 530 kr.