Slip din indre genbrugsshopper løs til kæmpe markedsweekend i AKKC
10/08 2022

Slip din indre genbrugsshopper løs til kæmpe markedsweekend i AKKC

Der er lagt op til en skattejagt uden lige, når Hello Vintage medbringer et hav af secondhand vintagetøj og -sko, som matcher tidens tendenser.

Louise og Frederik, ægteparret der står bag Hello Vintage, lever og ånder for genbrug og som de sande vintage-pushere, de er, har de håndplukket en masse fede styles fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne.

Habengut Marked sørger for masser af lækre og finurlige kvalitetslopper, der trænger til et nyt og kærligt hjem. Der vil være flere end 100 stande, som loppejægerne kan gå på opdagelse i.

Musikentusiaster bør også lægge vejen forbi AKKC, da Pladebørs medbringer mere end 100.000 plader, så der er rig mulighed for at dykke ned nostalgiske vinyler, der favner alt fra pop, rock, fuck, metal, jazz og soul.

Pladebørs vil også have en spændende stand med retro hi-fi B&O fra 60’erne og frem til i dag.

Genbrugsmarkedet sætter de perfekte rammer for at få stillet shoppetrangen på ansvarlig vis og med god samvittighed, da alle varerne ved de tre genbrugsgiganter har været solgt mindst én gang før.

Foredrag med en bæredygtig badass
Lørdag 20. august 2022 kl. 14.00 lægger den bæredygtige badass, Gittemarie Johansen også vejen forbi genbrugsmarkedet i AKKC.

I sit foredrag deler hun ud af alle sine sjove og nemme tips til en mere bæredygtig livsstil, hvilket hun har stor erfaring med.

I 2015 skiftede hun modeuge, impulskøb, store bøffer og charterrejser ud med en bæredygtig og plastikfri livsstil. Og siden da har hun levet af at formidle bæredygtige tips til folk i alle aldre i både ind- og udland.

Billetter til genbrusmarkedet lørdag 20. august og søndag 21. august 2022 kl. 10.00-17.00 i AKKC kan købes her eller i døren lørdag 20. eller søndag 21. august 2022. Billetprisen for en dagsbillet er 30 kr. online og 40 kr. i døren, billetprisen for en to-dagsbillet er 50 kr. online og 60 kr. i døren.