Skotsk comedy-superstar til Aalborg
14/04 2023

Skotsk comedy-superstar til Aalborg

Daniel Sloss er en af danskernes foretrukne internationale komikere, og i 2022 havde han hele 2 udsolgte shows i DR Koncerthuset med titlen ’Hubris’.

Til næste år vender han retur til Danmark, og denne gang får det nordjyske publikum også fornøjelsen af at kunne opleve ham, når han gæster AKKC’s Europahallen med sit nye show ’CAN’T’ torsdag 25. januar 2024 kl. 19.30.

Verdensturné og Netflix-specials
Daniel Sloss er ikke kun en af danskernes favoritkomikere. Han er populær over hele verden, og har turneret i intet mindre end 53 lande.

Derudover har han skrevet bogen ’Everyone You Hate is Going to Die’, og hans Netflix-specials ’DARK’ og ’JIGSAW’ kan streames i 190 lande på 26 forskellige sprog.

Selvom Daniel Sloss kun er 32 år, har han opbygget et imponerende CV. Han er blandt andet rekordholder for flest optrædener i det amerikanske talkshow Conan og har slået rekorden for flest udsolgte shows på Edinburgh Festival Fringe.

Det nye show ’CAN’T’ bliver intet mindre end Daniel Sloss’ 12. soloshow. Hans mest kendte show ’Jigsaw’ er tilskrevet at have være skyld i flere end 120.000 breakups og 300 skilsmisser verden over – og fans spørger ham stadig om at skrive sin autograf på deres skilsmissepapirer til hans shows.

Special guest Kai Humphries
Special guest på den nye turné bliver komikeren Kai Humphries, som blandt andet er kendt for sin kritikerroste special ’Punch-Drunk’.

Kai Humphries har også tidligere åbnet shows for Daniel Sloss, og sammen laver de ’Sloss and Humphries On The Road’, der er en podcast om deres tour-liv. De to har været venner i næsten lige så lang tid, som de har været komikere.

Billetter til Daniel Sloss – CAN’T torsdag 25. januar 2024 kl. 19.30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 410-450 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.