Sissel tager fire på stribe
01/02 2019

Sissel tager fire på stribe

Med udsolgte julekoncerter i Aalborghallen tre år i træk, er det ikke tilfældigt, at Sissel Kyrkjebø har valgt at lægge vejen forbi Aalborg med en julekoncert i 2019, og der bliver igen rig mulighed for, at publikum kan komme i den helt rette stemning op til jul.

Både anmeldere og publikum har da også været særdeles begejstrede for hendes julekoncerter, der emmer af soul, gospel og selvfølgelig jul. Den succesfulde opskrift på Sissels Jul ændres dermed ikke i årets julekoncert, og publikum er garanteret en aften med klassiske julesange, soul- og gospelperler, alt sammen indhyllet i Sissel Kyrkjebøs fortryllende stemme.

Et særligt forhold til Nordjylland
Sissels Jul må efterhånden siges at være blevet en vaskeægte juletradition i det nordjyske.

Den norske sangerinde har da også et helt særligt forhold Nordjylland. Det fortalte hun til et pressemøde i Aalborg Kongres & Kultur Center i efteråret 2018, som optakt til julekoncerten. Her fremhævede hun blandt andet den nordjyske natur og mentalitet, der minder hende om Norge, og derfor får hende til at føle sig hjemme. Nære nordjyske venner var også en af de ting, der gør, at hun føler en særlig tilknytning til området.

Turnéen med Sissels Jul i 2019 bliver endnu større end tidligere og tæller koncerter i Norge, Sverige, Island og ikke mindst besøg i otte danske byer. Over 1 million publikummer har oplevet julekoncerterne i Norden.