Sissel er klar med ny julekoncert i 2018
05/04 2018

Sissel er klar med ny julekoncert i 2018

Sissels Jul 2017 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden og i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) var også hver en stol i Aalborghallen besat. Årets juleturné med

Sissel bliver endnu større, og den norske sangerinde kommer på besøg i Norge, Sverige, Danmark og Island med premiere i Hamar Norge 22. november og afslutning i Reykjavik 19. december. I Danmark begynder turnéen med Sissels jul 2018 i AKKC den 13. december og herefter besøges yderligere fire danske byer.

Sissel har en stemme som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis i sin anmeldelse af en Sissel koncert. I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler, hun synger direkte til dig og bare dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en eftertragtet sangerinde, og ikke mindst en kunstner mange andre store sangere ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der siden været meget af for Sissel, både som plade– og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul– og gospelperler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Bandet som lige nu er klar til turné ser sådan ud. US: Tim Carmon – orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.) UK: Wayne Hernandez – vocal (Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.) NO: Steffen Isaksen – piano og keyboard. NO: Håvard Bendiksen – gitarer, trekkspill mm. NO: Gjermund Silset – bass. NO: Lars Andreas Haug – trumpet, trombone, sax, tuba NO: Mai Elise Solberg – vokal perc, gitar.