Jesper Lundgaard vækker Frank Sinatras musik til live
29/11 2018

Jesper Lundgaard vækker Frank Sinatras musik til live

Jesper Lundgaard og hans swingende trio hylder den store, velkendte stemme Frank Sinatra i et show, som bygger på charme, musikalsk særklasse, evergreens og den fineste form for nostalgi.

I løbet af showet vil publikum blive ført gennem den verdenskendte Sinatras liv og karriere på godt og ondt, og mon ikke selv den største Sinatra fan vil opleve små overraskelser undervejs.

Publikum kan forvente et genhør med nogle af Sinatras største hits såsom ’Fly Me Too The Moon’, ’New York New York’ og ’My Way’.

– Jeg har min dejlige trio med, og vi skal høre alle anekdoterne, historierne og fakta om Frank Sinatra, Mr. Blue Eyes. Manden, der om nogen gjorde en forskel med hans stemme og hans stil, og så skal vi høre alle de skønne hits, blandet nye som gamle, ting I kender, ting I kender rigtig godt, og ting I slet ikke vidste, han havde sunget, fortæller Jesper Lundgaard.

Jesper Lundgaard kan om nogen dansk fortolker dykke ned i den musikalske fortælling, og fortællingen om mennesket bag Den Gyldne Stemme. Helt fra starten af hans karriere til samarbejdet med nogle af nutidens største sangere samt alle kvinderne, opturene og nedturene.

Sinatra var en mand med et bredt spektrum af talenter. Han blev ikke en verdenskendt legende blot grundet sine musikalske gaver, men også på grund af hans medvirken i mange film. Han fik en Oscar for sin rolle i ’Herfra til evigheden’ og en Emmy for ’The House We Live In’.