Sinatra vækkes til live gennem nostalgisk musikalsk show
06/09 2018

Sinatra vækkes til live gennem nostalgisk musikalsk show

Jesper Lundgaard og den musikalske trio kan opleves torsdag 24. januar 2019 kl. 20 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i Europahallen.

Jesper Lundgaard og hans tætswingende trio tilbyder publikum et glædeligt gensyn med en legendes musik, men måske også muligheden for at lære noget mere om den verdenskendte Frank Sinatra. Showet bygger på charme, musikalsk særklasse, evergreens og nostalgi – hvilket gerne skulle skabe en fest blandt publikum.

I løbet af showet vil publikum på nærmeste hold blive guidet gennem karismatiske Sinatras lange og succesfulde liv på godt og ondt.

Ind på livet af Sinatra
Showet inviterer publikum ind på livet af, hvad mange mennesker i dag anskuer som en legende. Publikum får indsigt i Frank Sinatras liv uden for musikkens verden, men også et kendskab til udviklingen fra starten af hans karriere til hans kæmpemæssige succeser, samt de mange store kunstnere, som han i tidens løb har samarbejdet med.

Vigtigst af alt huskes Frank Sinatra som en stor performer og sanger med kendte evergreens såsom ’New York New York’, ’Fly Me Too The Moon’, og ’My Way’ – hvilket publikum kan glæde sig til at nynne med på under showet.

En sand legende

Sinatra var en sand musikalsk legende, som ikke blot var kendt for sine musikalske gaver, men også de mange film, som han medvirkede i, hans tætte forhold til John F. Kennedy, forbindelse til mafiaen, de mange damer og hans luksuriøse liv i Las Vegas. Legenden var altså en mand med mange forskellige egenskaber, som igennem sin filmkarriere fik tildelt en Oscar for sin rolle i ’Herfra til evigheden’.