Silas Holst satser alt på nyt boyband
12/11 2021

Silas Holst satser alt på nyt boyband

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er The Boyband! Scenekunstnerne, der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder, drager på en ambitiøs, storslået og spektakulær turné rundt i hele landet – The Boyband Tour, som i starten af 2023 gæster AKKC.

De største boyband-hits
The Boyband synger musikalske perler som I Want It That Way, Everybody og Show Me The Meaning – sange de fleste boybandfans har sunget med på, og ikke for sidste gang. Det bliver en musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse. Publikum kan godt gøre sig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne. De fem mænd, hvis selvtillid og selvironi er på sit højeste, tager publikum med ind i et popunivers, hvor tidernes største boyband-hits fremføres i et stort sceneshow med hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener.

Den perfekte boyband opskrift
Find fem mænd, der kan synge, danse, spille skuespil og som er i nogenlunde god form. Optag en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj. Og byg en kæmpe scene med en kæmpe storskærm. Der kan sættes tjek ved det hele med The Boyband Tour. Silas Holst og co. garanterer årets fest, når sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige.

– Jeg glæder mig til at trække en fra publikum med op på scenen, det bliver vildt, udtaler Kim Ace Nielsen, der også kan opleves i en af de bærende roller i Shu-bi-dua – The Musical, som spiller i AKKC i foråret 2022.

Billetter til The Boyband Tour – Do You Remember 14. januar 2023 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her Billetprisen er fra 280 kr. til 430 kr. inkl. gebyr. VIP-billet 730 kr. inkl. gebyr.