SHU-BI-DUA THE MUSICAL i AKKC næste forår
08/03 2021

SHU-BI-DUA THE MUSICAL i AKKC næste forår

AKKC kommer til at give genlyd af alle de kendte og elskede hits fra SHU-BI-DUA, når megasuccesen SHU-BI-DUA – THE MUSICAL fra 2015, der modtog forrygende anmeldelser og solgte over 180.000 billetter, kommer tilbage i en genopsætning på en stor Danmarksturné til 11 danske byer, og Aalborg er én af dem.

Konkurs lukkede for succes
I foråret 2020 måtte genopsætningen af SHU-BI-DUA – THE MUSICAL på Fredericia Teater desværre aflyses pga. teatrets konkurs. Nu producerer Lion Musical en ny, opdateret genopsætning af musicalen med størstedelen af det originale cast fra den originale produktion og igen med instruktør Thomas Agerholm ved roret.

Thomas Agerholm har også instrueret succeser som Seebach, Disneys Klokkeren fra Notre Dame – The Musical og senest The Bodyguard – The Musical.

Lion Musical har som en del af den planlagte turné indgået en aftale med det snart genåbnede Fredericia Musicalteater, der sikrer, at forestillingen får premiere, hvor det hele startede. Opsætningen får således premiere på Fredericia Musicalteater 3. november 2021.

Festligt og musikalsk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark
Shu-bi-duas iørefaldende, melodiske landeplager og skarpe, frække og gakkede tekster, danner rammen om et forrygende festligt og satirisk portræt af 80’erne og 90’ernes Danmark i SHU-BI-DUA – THE MUSICAL.

Den røde tråd i forestillingen er historien om drengen Mick, der ikke er som alle andre. Vi følger ham fra barndom til ungdom, følger hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet. Mick bliver student, får et fedt job på et reklamebureau og møder kærligheden og verdens sødeste pige… men alligevel er det som om, der mangler noget.

Nye og gamle kræfter på scenen
Publikum får mulighed for både at se nye navne og gengangere fra den oprindelige opsætning på scenen. I de to hovedroller som drømmeren Mick og hans udkårne Sille er der denne gang blevet gjort plads til to nyudklækkede stortalenter fra Den danske Scenekunstskole, Thor Vestergaard og Alberte Hønnicke Kyst.

Ny er også Trine Pallesen i rollen som Micks mor, en rolle hun deler med Maria Skuladottir. I de øvrige bærende roller er der gensyn med bl.a. Kim Ace Nielsen som Carlos, Cecilie Greiber Alring som Molly samt Ole Boisen som Far.