Nyheder

 1. Involverende comedyshow med Specialklassen

  Involverende comedyshow med Specialklassen

  Specialklassen kommer til Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 7. oktober 2021 med deres nye show ”Rider på bølgen”. Som navnet indikerer, trækker showet referencer til alle de bølger, vi som samfund har været igennem i den seneste tid, så der er nok at tage fat på, når publikum får en finger med i spillet i det involverende show.

 2. Uventet julekoncert med Jesper Lundgaard 

  Uventet julekoncert med Jesper Lundgaard 

  På grund af de nye restriktioner for de 38 kommuner kan Jesper Lundgaard desværre ikke gennemføre sine planlagte julekoncerter i Musikhuset Aarhus. Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) aftalte derfor mandag, efter statsministerens pressemøde, at Jesper Lundgaard i stedet kunne gennemføre en koncert i Europahallen søndag 13. december 2020. Så hvis det halter lidt med julestemningen i det nordjyske, er der en oplagt mulighed for at få julebarometeret helt i top.

 3. Gintberg vælger Nordjylland til premierested for nyt comedyshow

  Gintberg vælger Nordjylland til premierested for nyt comedyshow

  Jan Gintbergs nye show ”Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné, som for 8. gang bringer ham til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 8. september 2021. Jan Gintberg har valgt Aalborg og AKKC af to grunde: 1. Sin klare holdning til bæredygtighed, og 2. At nordjyderne elsker at grine med Gintberg.

 4. Stig Rossen juler igen i 2021

  Stig Rossen juler igen i 2021

  Stig Rossen fortsætter juletraditionen, når han går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med sin populære Årets Julekoncert torsdag 2. december 2021. Den årlige juleturné, der har haft 25-års jubilæum, fylder hvert år salen med juleglade nordjyder.

 5. Hitmusical med ekstra forestillinger i 2021

  Hitmusical med ekstra forestillinger i 2021

  The Bodyguard – The Musical spiller i disse dage for fulde sale i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), som nu kan afsløre, at den populære musical vender tilbage med ekstra forestillinger 15.-19. december 2021.

 6. Aalborg Karneval og AKKC tænder lys i mørket i Kildeparken

  Aalborg Karneval og AKKC tænder lys i mørket i Kildeparken

  Aalborg Karneval og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har igen forenet kræfterne for at give Aalborgs og Nordjyllands borgere en tidlig julegave i form af smukke lysopsætninger i Kildeparken i hele december. Samarbejdet hedder ”Lys i Mørket” og aktøerne ser årets opsætning som startskuddet til en årlig december lysfestival i Aalborg.

 7. Ansgars Kirken flytter julegudstjenester til AKKC

  Ansgars Kirken flytter julegudstjenester til AKKC

  Der er højt til loftet og langt mellem tilhørerne, når Ansgars Kirken afholder årets julegudstjenester i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

 8. Nedlukning af Danmark koster Papegøjehaven dyrt

  Nedlukning af Danmark koster Papegøjehaven dyrt

  Selskabet bag driften af Restaurant Papegøjehaven har efter måneders Corona-nedlukning og reduceret drift besluttet at selskabet trækker sig ud af forpagtningsaftalen med Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) et par år før tid.

 9. Lilholt fejrer nyt julealbum med eksklusiv koncert i AKKC

  Lilholt fejrer nyt julealbum med eksklusiv koncert i AKKC

  Vores egen folkekære Lars Lilholt udgiver et nyt julealbum i år ”Lad Julen Vare Længe”, og det fejres med en koncert i Europahallen tirsdag den 1. december kl. 20, hvor koncerten desuden optages til TV2 Charlie.

 10. AKKC’s messer bliver endnu skarpere

  AKKC’s messer bliver endnu skarpere

  Megatrends og nicher. Det er to vigtige begreber, som bidrager til at tegne fremtidens messer i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Et strategisk arbejde med messeområdet over en længere periode medfører nu blandt andet, at den traditionsrige forårsmesse lukker.