RETROGULD vender endelig retur til Aalborg
14/09 2018

RETROGULD vender endelig retur til Aalborg

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke, da de to secondhandmarkeder gæstede Aalborg på Spritten, og siden har Louise Trillingsgaard været rundt for at finde de helt perfekte lokaler – efter Spritten. Nu er det lykkedes, og hun følger dermed ”Trillingsgaard-fodsporene”, og vender derfor retur til Nordjylland i AKKC, hvor de tre markeder RETROGULD, HELLO VINTAGE og UPCOMERS slår dørene op til et sandt mekka for skattejægere, vintageelskere design-interesserede.

Danmarks hyggeligste retromarked
Indtil nu har markederne oplevet kæmpesucces i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

– Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrence og usikkerhed! Det skal være rart og vedkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle som kunde, fastslår Louise Trillingsgaard.

Det hele foregår i hjertet af Aalborg midtby med masser af gode parkeringsmuligheder. På markedet finder du alt, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør. Men det er ikke kun for indretningsnørder!

Køb tøj som bland-selv-slik
Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage-modemarked, hvor du betaler efter vægt: 200 kroner per kilo! Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

– Efter mange år i mode- og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem. Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” fortæller Frederik Trillingsgaard, der styrer det store vintage modemarked.

Upcomers marked for design og kunsthåndværk
Som en kæmpe nyhed løfter Louise Trillingsgaard sløret for samarbejdet med kunst & design-markedet UPCOMERS, der matcher de Trillingsgaard’ske visioner, bare med NYT design og kunsthåndværk. Her vil publikum kunne opleve håndplukkede kreativitister, der sælger ud af deres smukke håndværk.

Vil du udstille design og kunsthåndværk?
UPCOMERS er oprindelig fra Vejle, og Junette Bay fra Upcomers, siger at hun glæder sig mægtigt til at komme til Aalborg. Samtidig opfordrer Upcomers til, at hvis du har en designer gemt i maven og gerne vil udstille, så er der stadigvæk ledige stande, for Upcomers vil også gerne fremvise det bedste fra Nordjylland.
Der kan ansøges om stand på Upcomers.dk

KONTAKT
Louise Trillingsgaard: telefon: 22 51 52 22 eller mail til: louise@retroguld.dk.
Hun svarer gerne på spørgsmål og stiller beredvilligt op til sjove interviews om tendenser indenfor genbrugsbranchen.

Frederik Trillingsgaard: telefon 25 34 34 30 eller mail til: frederik@hellovintage.dk
Han kan snakke med om trends på (genbrugs)modescenen – og om den boomende trend med bæredygtighed.

Junette Bay: mail til marked@upcomers.dk
Hun kan snakke trends inden design og evt. spørgsmål bookning
kan gøres på Upcomers.dk eller til Junette.

PRAKTISK INFO:
• Dato: lørdag og søndag 6.-7. oktober, åbningstider: Kl. 10-16, begge dage
• Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg
• Entré: 50 kr. (under 12år er gratis) – entreen dækker alle tre markeder, begge dage
• Hello vintage FB event: https://www.facebook.com/events/803547646516776/
• Retroguld FB event: https://www.facebook.com/events/2288179794747265/
• Upcomers FB event: https://www.facebook.com/events/651116441953965/?ti=icl
• Mere info: www.retroguld.dk – www.hellovintage.dk – www.upcomers.dk