Restauranten markerer jubilæum med gratis buffet til fødselarer
03/05 2019

Restauranten markerer jubilæum med gratis buffet til fødselarer

I 1969 overtog familien restauranten med Peter Mouritzen i front som adm. direktør indtil udgangen af 2003, hvor han forlod pladsen til fordel for sønnen Lars Mouritzen, der i dag forpagter restauranten.

– Det er med stolthed, at vi kan fejre 50 års jubilæum her i Papegøjehaven, og derfor er det selvfølgelig også noget, som vi gerne vil skabe opmærksomhed omkring. Og da vores frokostbuffet er en stor del af vores identitet, er det nærliggende, at den skal bære præg af jubilæet, fortæller adm. direktør Lars Mouritzen.

Papegøjehavens såkaldte Papegøjefrokost blev indført i 1982 og har grundet sin popularitet udviklet sig til at være restaurantens vartegn. Hver mandag til lørdag trækker buffeten gæster til, og i år forventer personalet at se lidt flere fødselarer end normalt.

En hyldest af de midaldrende
For nogle mennesker kan det være et skarpt hjørne at runde, når man fylder et halvt århundrede. Derfor vil Papegøjehaven gerne bidrage til, at det bliver lidt sjovere at fylde 50 år.

– 50 er jo nok den rundeste fødselsdag, som størstedelen af vi mennesker får lov til at fejre, og derfor synes vi, at der skal gøres lidt ekstra ud af det, lyder det fra Lars Mouritzen, der selv rundede 50 sidste år.

Stegt papegøje var aprilsnar
Det er ikke første gang, Papegøjehaven fortæller om jubilæet. Den 1. april meddelte de, at jubilæet skulle markeres ved at lancere stegt papegøje på buffeten. Det var, som de færreste var i tvivl om, en aprilsnar. Hvad Papegøjehaven ellers planlægger af jubilæumstiltag, vil de snart løfte sløret for, men indtil da må 50 års fødselarer nyde, at de tager del i fejringen af familien Mouritzens 50 års jubilæum.