menu

Restaurant AKKC by MEST

Velkommen til vores nye Restaurant AKKC by MEST.

Vi arbejder fortsat på at komme helt på plads, og det gælder også her på hjemmesiden. Ultimo oktober opdaterer vi hjemmesiden med information om restauranten, åbningstider, spisning til kulturarrangementer, private selskaber og meget mere.

Indtil da håber vi, at du kan finde svar herunder. Hvis ikke, er du velkommen til at skrive til os på restaurant@akkc.dk eller ringe på tlf. 9935 5590.

Restauranten
Vi forventer at åbne op for a la carte spisning i restauranten i 2022. I øjeblikket arbejder vi på koncept, idéer og udvikling. Vi glæder os til at byde velkommen til en ny og spændende gastronomisk oplevelse.

Julefrokostbuffet i restauranten 2021
Nyd vores klassiske MEST julebuffet med udsigt til kildeparken. Buffeten serveres fra 12. november til 22. december i tidsrummet kl. 12-14. Der er mulighed for at nyde kaffen og selskabet frem til kl. 15.30, hvor restauranten lukker.

Pris pr. person kr. 298,-
Børn 0-2 år gratis. Børn 3-10 år ½ pris

Drikkevarer købes efter forbrug.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Bestil her

Private selskaber
Vi tager imod bookinger af private selskaber. Ultimo oktober 2021 kan du finde inspiration til din næste fest lige her på denne side. Henvendelse via mail: restaurant@akkc.dk

Har du allerede en reservation i AKKC fra den tidligere forpagter, kan du stadig regne med denne reservation. Dog skal arrangementet aftales på ny med restaurant AKKC by MEST.

Spisning ved kulturarrangementer
Du kan booke spisning i forbindelse med et kulturarrangement i AKKC.

Sådan gør du:
Hop ind på kalenderen her og klik dig ind på den forestilling, du skal opleve. Her finder du links til menuen og mulighed for at bestille.

Husk også at bestille NemPause, som tilbydes til størstedelen af de forestillinger, der har pause.
Når du bestiller NemPause, får du adgang til et lukket område med drikkevarer og snacks ad libitum, og du undgår derfor at stå i kø i baren. 

Har du købt billetter til et arrangement, modtager du inden arrangement en sms med et link til praktiske oplysninger omkring dit besøg. Her vil der i de fleste tilfælde også være mulighed for at bestille spisning, NemPause og drikkevarer. 

Information om keglebanerne og lokaler i kælderen
Der har desværre været en omfattende vandskade på de eftertragtede keglebaner i AKKC. Derfor står vi overfor en større renovering. Keglebanerne er derfor foreløbigt lukkede frem til 1. april 2022. Vi glæder os til at tage imod jer i foråret på de nyrenoverede keglebaner.

Restaurant AKKC by MEST: +45 9935 5590