menu

Julefrokost

En overdådig buffet kan få de flestes tænder til at løbe i vand, og med en 3-retters julebuffet fra Restaurant AKKC by MEST er scenen sat til et vellykket arrangement.
Vores julefrokost-koncept indeholder en blanding mellem gode traditionelle retter, som vi alle kender og holder af, samt vores egne fortolkninger med et nymoderne twist.

Vi tilstræber os, at lave mad helt fra bunden og kærligheden til håndværket er i højsædet, når vi tager forklædet på og danner den perfekte kulisse og maden til dit arrangement.

Vi har nedenfor sammensat to forskellige bud på den perfekte julefrokost, vi håber at du lader dig inspirere.


Julefrokost I

Menu:
Marinerede sild og krydret Christiansø sild med skalotteløg, kapers samt hjemmelavet æggesalat
Lune pandestegte fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron
Færøsk laks fra egen rygeovn anrettet med citronconfit og friske urter

Gammeldags grønlangkål med små brunede kartofler
Stegt grovhakket medisterpølse
Stuvede hvidkål muskatnød og kanelsukker
Glaseret landskinke
Stegt andebryst med hjemmelavet rødkål
Lune friskstegte frikadeller
Ribbensteg med sprød svær
Lun leverpostej med ristet champignon og bacon
Klassisk sylte tilsmagt med allehånde hertil dijonsennep og hjemmesyltede rødbeder
Høns i asparges med sprøde tarteletter

Tre slags oste med syltede nødder, sorte oliven og hjemmelavet knækbrød
Risalamande med ristede mandler og lun kirsebærsauce
Hjemmebagte søde vaniljekranse
Figner, nødder og dadler

Min. 20 personer.
Kr. 335,- pr. person.


Julefrokost II

Menu:
Stegte sild i eddike med stuvede kartofler med dild og kapers
Laks fra egen rygeovn med citronconfit, marineret agurk og rygeostcreme

Langtidsstegt nakke af dansk frilandsgris marineret med tørrede svampe
Rosastegte ”US Angus” oksecuvetter med timian og hvidløg
Orangemarineret andebryst fra Dombes
Rødkålssalat med appelsinfileter og balsamico
Broccoli med røget bacon og tranebær
Salat med tørrede bær, syltede figner og valnødder samt ristede kerner
Stegte kartofler med persille og havsalt
Cremet anissauce med syltede skalotteløg
Sauce Gastrique tilsmagt med appelsin

Mørk chokoladecreme med syltede kirsebær, blød karamel, ristede mandler og crumble
Fragilité med ristede nødder, mokkacreme og kakao

Min. 20 personer.
Kr. 435,- pr. person.

Drikkevarer

Velkomst med saltede snacks pr. person kr. 88,-
Sodavand 25 cl. kr. 34,-
Øl 33 cl. kr. 38,-
Fadøl 0,5 l. kr. 60,-
Snaps 1/1 flaske kr. 700,-
Kaffe med petit four pr. person kr. 75,-
Husets vine hvid/rød pr. flaske kr. 375,-
A libitum drikkevarer under middagen pr. person kr. 375,-
Fri bar i 3,5 time med udvalg af drinks og cocktails efter middagen kr. 300,-

 

Du kan downloade vores julepakker ved at klikke her!

Billetkontor: +45 9935 5566