menu

Afbestillingsvilkår

Her på siden kan du læse vores afbestillingsregler for selskaber i Restaurant AKKC by MEST:

- Kunden er berettiget til vederlagsfrit at afbestille et aftalt arrangement helt eller delvist indtil 60 kalenderdage forud for arrangementets afholdelse. 
- Efter 60 kalenderdage og frem til 30 kalenderdage før arrangementets afholdelse er kunden berettiget til vederlagsfrit at afbestille maksimalt 15 % af det aftalte antal kuverter.
- Efter 30 kalenderdage og frem til 10 kalenderdage før arrangementets afholdelse er kunden berettiget til vederlagsfrit at afbestille maksimalt 10 % af det aftalte antal kuverter. 
- Efter 10 kalenderdage og frem til 2 hverdage før ankomst er kunden berettiget til vederlagsfrit at afbestille maksimalt 5 % af det aftalte antal kuverter. 
- Restaurant AKKC by MEST er berettiget til et vederlag svarende til prisen for de kuverter, som ikke afbestilles rettidigt.
- Ved afbestilling forstås annullering, reduktion og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelse. Alle ændringer skal altid aftales skriftligt og være restauranten i hænde senest kl. 16 på dagen for sidste rettidige afbestilling jf. ovenstående.
- Ved mad ud af huset kan der afbestilles vederlagsfrit frem til 5 kalenderdage før afhentning/levering.
- Der kan IKKE afbestilles mad ud af huset når der er mindre end 5 kalenderdage til afhentning/levering. 

Billetkontor: +45 9935 5566