23/11 2023

Queens udødelige hits i symfoniske versioner

Queen Machine er en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers – fra de storladne megahits til de følelsesladede ballader. Bandet har i mere end et årti begejstret publikum i både ind- og udland med et kompromisløst Queen-show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af at være der selv – foran scenen på Wembley dengang Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Deres professionalisme og dedikation er sat sammen med en imponerende produktion, så de altid leverer et autentisk sceneshow med en frontmand, der kommer helt ud over scenekanten – og som endda ligner og lyder som selveste Freddie Mercury. Det bliver derfor en enestående, medrivende og helt unik koncertoplevelse i AKKC’s Aalborghallen lørdag 23. november 2024 kl. 20, når Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester går sammen og bygger symfonisk bro mellem Queens udødelige hits og smukke harmonier og klange.

Stadionrock i symfoniske versioner
Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester gæster 12 danske byer i efteråret 2024 – og heldigvis er Aalborg iblandt. De hæver showet til et nyt og tidligere uset niveau, når de kombinerer den ikoniske stadionrock med den symfoniske musiks storhed.

Lysten til at bevæge sig langt uden for den klassiske musiks komfortzone er en integreret del af Danmarks Underholdningsorkesters DNA. Derfor samarbejder orkestret med en bred vifte af kunstnere, bands og andre aktører fra det populærmusikalske univers.

  • Det bliver et musikalsk festfyrværkeri! Vi glæder os til at tilføje Queens ikoniske sange en stor symfonisk lyd. Jeg har selv haft fornøjelse af at opleve Queen Machine og set, hvordan de med en enorm kærlighed til originalmaterialet formår at blæse publikum bagover. Det bliver en turné med et fuldt arsenal af lysshow og spektakulære kostumer, og sammen med Queen Machine giver vi danskerne en sjælden mulighed for at opleve Queens udødelige hits i symfoniske versioner, siger Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester, om det nye show.

International prestige
Siden bandets begyndelse i 2008 har Queen Machine spillet for et stadigt voksende antal publikummer på festivaler i Europa og ved en række udsolgte koncerter i både ind- og udland. Udover koncerter herhjemme i Danmark har bandet spillet koncerter i Storbritannien, USA, Sverige, Norge, Spanien, Polen og Tyskland samt optrådt på nationalt tv ved flere lejligheder.

Billetter til Queen Machine x Danmarks Underholdningsorkester i AKKC/Aalborghallen lørdag 23. november 2024 kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 375-625 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

 

Queen Machine

375-625 Kr.
Køb billet