Publikum drukner Coronatiden i en stor musikfest til Drive In Live
28/05 2020

Publikum drukner Coronatiden i en stor musikfest til Drive In Live

Anden, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Mads Langer, Plake, Onkel Reje, Claus Hempler & Teitur, L.O.C., Ude Af Kontrol, Mads & Monopolet og Lars Lilholt spiller fordelt over de fire dage Drive In Live er i Aalborg.

Anden lukker op for grinehanerne torsdag den 4. juni, og ifølge ham selv, så kunne han ikke sige nej til denne form for optræden, hvor man ikke kan høre publikum grine. Han vil så gerne prøve at være Mick Øgendahl!! Mads Langer har nu fået erfaringer i denne koncertform, og han er overrasket over kontakten med publikum.

– At give koncerter ligger jo som musiker dybt i ens rygrad, så det har været syret at prøve denne nye koncertform. På Zoom kan alle bidrage, og jeg kan snakke med folk i bilerne. Det bliver dyttet i takt, kippet med bilerne og vinket ud ad vinduerne. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg er superglad, fortæller Mads Langer til Live Nation, der er arrangør af Drive In Live koncerterne i Aalborg Lufthavn.

For at virkeliggøre Drive In Live i Aalborg Lufthavn, har nogle af de store oplevelsesaktører i Aalborg fundet sammen, og samarbejdet bag Drive In Live er med Aalborg Kongres & Kultur Center, Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Events, Skråen, Visit Aalborg og Musikkens Hus. Musikkaravanen har været i København og Herning, og efter Aalborg venter Odense og Aarhus.

Også L.O.C. og Annika Åkjær lægger op til den helt store fest. Og mon ikke Annika giver den ekstra på alle strenge, når den snart 38-årige skuespiller, musiker og Vodskov-pige står på scenen i Aalborg Lufthavn, blot nogle få kilometer fra, hvor hun er født og opvokset. Politiken var begejstret for Annika Åkjærs koncert i København og gav 5 hjerter.

L.O.C. er kendt for at gå til grænser og over, hvilket hans performance i København ikke gjorde til skamme. Fra scenen i Københavns Lufthavn, synes L.O.C. det var pænt akavet, og gad ikke synge den ønskede sang Diva. Fuck det!!, sagde han, og så begyndte han at vandre ud mod bilerne, fortæller Sound Venue, der gav hans koncert 6 stjerner.

Der begyndte den rigtige L.O.C. koncert med en ægte lowrider, der cruisede ind og ud mellem bilerne, men han rappede sange som Ingen diskussion og Århus V Veteran. En kæmpe fest, og alle bilerne blinkede og dyttede, som var de selvstændige, glade små væsener, der båttede af ren og skær begejstring. Koncerten var et glimt af den slags oplevelser, der egentlig ikke findes længere i Corona-tiden: Den inkluderende, lidt grænseoverskridende og altomsluttende fest. Det var en fuckfinger til pandemien, et stort ja til livet og en oplevelse, der for anmelderen vil stå som den ultimative coronakoncert, skriver det begejstrede musikmedie Sound Venue.

Der er stadig billetter til Drive In Live i Aalborg, og de kan købes via driveinlive.dk, og vejrudsigten fortæller om dansk sommervejr.

PROGRAM FOR DRIVE IN LIVE I AALBORG LUFTHAVN
Billetter købes på ticketmaster.dk

Torsdag 4. juni:
Anden bringer ud
Malk De Koijn

Fredag 5. juni:
Phlake
Annika Aakjær
Mads Langer

Lørdag 6. juni:
Onkel Reje
Claus Hempler/ Teitur
Ude af kontrol
L.O.C

Søndag 7. Juni
Drive-In med Mads & Monopolet
Lars Lilholt – Semi Akustisk

Foto: Flemming Ege