Prisvindende gospel i Aalborg i en himmelsk koncertoplevelse
17/09 2021

Prisvindende gospel i Aalborg i en himmelsk koncertoplevelse

Gospel Heaven er en exceptionel gospel koncert, hvor en række af gospelverdenens største navne samles i en unik koncertoplevelse. På scenen kan publikum blandt andre opleve artisterne Dawn Thomas Wallace og Gaye Abdegbalola.

Dronningen af engelsk gospel
Dawn Thomas Wallace er den ukronede dronning af engelsk gospelmusik. De seneste 40 år har hun været en levende legende på den europæiske gospelscene.

Fans kender hende især fra 1980’ernes mest kendte engelske gospelgruppe The Trumpets of Zion, hvor hun tiltrak folk med sin kraftfulde vokal. Det danske gospelpublikum kender hende måske fra Hella Joofs familiekomedie Oh Happy Day fra 2004, hvor Dawn var en af de ledende sangere.

Dawn er nu en verdensberømt solist og har optrådt i USA, Australien, Indonesien, Barbados og rundt i Europa. Hendes nye album røg direkte ind som nummer 8 på den ansete amerikanske BDS Internet Gospel Radio Charts.

En himmelsk række af gospelstjerner
I Gospel Heaven kan publikum også se frem til at opleve sangerinde, guitarist og mundharpespiller Gaye Abdegbalola, der er Blues Music Award vinder og har delt scene med B.B. King og Ray Charles.

Dertil går de dygtige sangerinder Nora Jean Wallace og Kat Riggins på scenen ledsaget af Bruce Katz Band og The Bender Brass hornsektion, der ledes af Jimmy Carpenter. Katz og Carpenter er også begge vindere af Blues Musical Award 2021.

Billetter til Gospel Heaven søndag 14. november kl. 14 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 295 kr. til 345 kr. inkl. gebyr.