24/05 2024

Populært julefrokost-koncept vender tilbage i ægte 007-stil!

Foretrækker du også julefrokosten ’shaken, not stirred’? Så er Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) heldigvis tilbage med det populære julefrokost-koncept, Julemysteriet, hvor publikum denne gang kan indtage rollerne som Bond-babe og Agent 007, når de skal løse dette års mysterium i bedste James Bond-stil. Julemysteriet finder sted 29. og 30. november samt 6. og 7. december 2024.

Glem alt om den traditionelle (og til tider kedelige) julefrokost. AKKC er igen i år klar med deres helt unikke julefrokost-koncept, Julemysteriet, hvor der er sørget for det hele – en lækker smagsoplevelse med en 3-retters julemenu fra Restaurant AKKC by MEST, topklasse underholdning og mulighed for at få en på opleveren.

Aftenen kredser om et mysterium, som publikum i samarbejde med sine med-agenter ved bordet skal opklare ved hjælp af ledetråde, der både bliver tilsendt, inden aftenen begynder – og som ikke mindst bliver givet i løbet af aftenen.

Nyt tema hvert år
Hvert år byder konceptet på et nyt tema. Sidste år stod den på 1920’erne, The Great Gatsby-stil og fjerboaer, og overraskende mange gæster have valgt at tage det festlige tema til sig og kom flot udklædt.

Det gav en helt særlig stemning, og derfor håber AKKC, at årets tema giver mindst lige så god anledning til at lade aftenens festtøj afspejle temaet.

– I år bliver Julemysteriet i bedste James Bond-stil. Så der må siges at være rig mulighed for at klæde sig ud som den hotte Bond-babe eller smokingklædte Agent 007. Om det er fine kjoler, et lækkert suit eller noget helt tredje, gæsterne finder frem i garderoben, så er vi sikre på, at det nok skal være med til at skabe en ekstra festlig stemning, siger Kristine Ringstrøm Kock, der er producer i AKKC og med til at skabe Julemysteriet.

Julemysteriet byder på en gådefuld og underholdende aften med et sjovt og actionfyldt sceneshow, dygtige dansere, god musik og ikke mindst spændende ledetråde i AKKC’s Europahallen fredag 29. og lørdag 30. november samt fredag 6. og lørdag 7. december 2024.

Julefrokosten, du ikke vil gå glip af
AKKC’s unikke julefrokost-koncept er unikt udviklet til og af AKKC, og det kan derfor ikke opleves lignende andre steder i landet. Hvert år præsenteres et nyt mysterium, nyt tema og nye artister.

I november sidste år havde Julemysteriet premiere – og det var til stor begejstring for både gæster og anmeldere.

– Vi kan sige så meget, at vi aldrig har været til en julefrokost, hvor der er blevet tisset så meget i bukserne af grin – i bogstavligste forstand. Både under underholdningen, men også dagen efter, når man kiggede tilbage på aftenen, der gik. Det var virkelig gennemført, skrev MigogAalborg om sidste års Julemysteriet.

Julemysteriet er derfor den oplagte mulighed for at samle kollegaerne, vennerne, kortklubben, mødregruppen, fodboldklubben eller hele familien til en underholdende og sjov aften, hvor I kan få noget lækkert mad, et godt grin og samarbejde om at opklare det store julemysterium – eller måske ligefrem konkurrere om, hvem der løser det først.

Der er selvfølgelig ingen julefrokost uden fest og farver, så når Julemysteriet er løst, sætter en dj gang i dansegulvet.

Billetter til Julemysteriet fredag 29. og lørdag 30. november 2024 kl. 18.00 samt fredag 6. og lørdag 7. december 2024 kl. 18.00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 945 kr. inkl. Gebyr – billetprisen er inkl. menu men uden drikkevarer.

Ved køb af 30-50 billetter gives der rabat på 50 kr. pr. billet. Ved køb af 51-99 billetter gives der rabat på 75 kr. pr. billet. Ved køb af mere end 100 billetter gives der rabat på 100 kr. pr. billet.

Julemysteriet

945 Kr.
Køb billet