Populære Neighbours & Friends vender retur til Aalborg 
22/02 2023

Populære Neighbours & Friends vender retur til Aalborg 

Aalborghallen blev sidste år i december indtaget af et stort kamerahold. Helge Engelbrecht kunne på én og samme tid fejre 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum i musikbranchen – og det blev fejret i Aalborghallen med tv-optagelsen af den populære ”Stjernestunder”-koncert.

Til efteråret indtager Helge Engelbrecht, Neighbours & Friends, Guldhornene og The Silky Strings igen AKKC’s store scene, når det 17-mand store ensemble atter drager på turné. Det bliver med samme besætning som til koncerten i 2022, men det nye show bliver i en flot opdateret version.

Det nordjyske publikum får fornøjelsen af at opleve Stjernestunder 2023 i Aalborghallen søndag 5. november kl. 15, og kender man Helge Engelbrect og Neighbours & Friends, er der ingen tvivl om, at det bliver en skøn eftermiddag fyldt med musik og glæde.

Fra Mariehaven til Aalborg
Neighbours & Friends har gennem årene etableret deres base på Mariehaven i Ansager, hvor et trofast publikum fra nær og fjern strømmer til de populære koncerter “Sommersang i Mariehaven”, som også kan opleves på forskellige tv-kanaler hjemme i stuerne.

Når hele holdet fra Mariehaven gæster AKKC med Stjernestunder 2023 bliver det deres mest ambitiøse koncert til dato.

– Vi glæder os til at vende tilbage til Aalborg, og det bliver med garanti en super koncert igen i år. Koncerten bliver med et stemningsfyldt og varieret program, og der vil være noget for både øje, øre, sjæl og sind, lyder det fra Helge Engelbrecht.

Billetter til Stjernestunder søndag 5. november 2022 kl. 15 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15, på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 500 kr. – 580 kr. inklusive gebyr.